به گزارش خبرگزاری حوزه، حجت الاسلام والمسلمین محمدی لائینی، نماینده ولی فقیه در مازندران در پنجمین جلسه شورای فرهنگ عمومی استان مازندران با موضوعات تشریح سند ملی ترویج مطالعه مفید، اعتکاف، غدیر و ۹ دی اظهار کرد: تهیه سند کتابخوانی بسیار کار خوبی است و باید کار خواندن را در خانوادهها و کف خیابان ترویج دهیم زیرا امروز یکی از چیزهایی که مقداری رو به ضعف میرود همین مسئله کتابخوانی است و قطعاً یکی از علل و عوامل گرانی کاغذ و کتاب و یا سرگرم شدن به فضای مجازی، دسترسی به اینترنت و کتابهای متنوع فراوان است که خود به خود کتاب و کتابخانه تحتالشعاع قرار میگیرد که باید برنامهریزیهای خودمان را داشته باشیم.
حجت الاسلام والمسلمین محمدی لائینی جریان اعتکاف را یکی از جوششهای معنویت در جامعه دانست و خاطرنشان کرد: اینکه در یک استان ۲۴ هزار نفر که ۶۵ درصدش نوجوان و دانشآموز باشند سه شبانهروز در خانه خدا بنشینند خیلی معنا و پیام دارد و میطلبد که ما در زمینه اعتکاف عنایت بیشتری داشته باشیم.
نماینده ولی فقیه در مازندران تاکید کرد: اعتکاف دانش آموزی جمعیت معتکفان را جوان می کند اما در کنارش میتواند آسیبهای خاصی داشته باشد و اگر نظارت آن چنانی نباشد آسیبزاست و حضور اولیا و مربیان در کنار دانشآموزان و دانشجویان هم در دستور کار باشد و رسانههای ما باید تبلیغات در زمینه اعتکاف را شروع کنند.
عضو مجلس خبرگان رهبری با اشاره به حماسه ۹ دی که در مقابلش جریان فتنه شکل گرفت، افزود: رهبر انقلاب واقعاً از آن اتفاق بهعنوان فتنه یاد میکنند زیرا فتنهها تمامشدنی نیست و دشمن هر روز فتنه جدیدی را ساز میکند ما هم باید حماسه جدیدی را شکل دهیم تا دشمن مأیوس شود.
امام جمعه ساری بیان کرد: از عوامل تأثیرگذار و رهبریکننده درفتنهها و بهکارگیری آنان باید جلوگیری شود و وفاق ملی همان حماسه ۹ دی است.
وی افزود: درباره کنگره غدیر باید گفت که غدیر با روز مازندران و دیار علویان ارتباط زیادی دارد و اگر غدیر نباشد اینها معنا پیدا نمیکند و در سطح ملی بنیان و ریشههای اعتقادی ما از غدیر گرفته میشود، بنابراین جا انداختن غدیر از نظر بُعد فرهنگی قضیه به تثبیت نظام جمهوری اسلامی و ولایت فقیه کمک میکند و اینکه چرا مازندران این روز را روز مازندران اعلام کرد میتواند ریشه در غدیر داشته باشد.
نظر شما