جمعه ۲۳ آذر ۱۴۰۳ |۱۱ جمادی‌الثانی ۱۴۴۶ | Dec 13, 2024
مولانا علی حیدر فرشتہ

حوزه، حجت‌الاسلام والمسلمین حیدر علی فرشته، تصمیم دیوان عالی هند را در منع طرح دعاوی جدید در مورد معابد و مساجد ستوده است.

حوزه، حجت‌الاسلام والمسلمین حیدر علی فرشته بنیان‌گذار و سرپرست عالی مجمع علما و خطبای حیدرآباد دکن، تصمیم دیوان عالی هند را در منع طرح دعاوی جدید در مورد معابد و مساجد ستود و اظهار داشت که این اقدام گامی مهم به سوی احیای عدالت و پایان دادن به فرقه‌گرایی است. این تصمیم دیوان عالی امید احیای اعتماد مردم هند به دستگاه قضایی را ایجاد کرده است.

وی در ادامه افزود: این تصمیم دیوان عالی در رابطه با عبادتگاه‌هایی است که در مورد آن‌ها اختلاف وجود دارد . دادگاه به‌صراحت اعلام کرده است که در چنین دعاوی، نه می‌توان دستور نظرسنجی صادر کرد و نه تصمیم موقت یا نهایی گرفت.

حجت‌الاسلام حیدر علی تصریح کرد: هیئت شخصی مسلمانان هند نیز از تصمیم موقت دیوان عالی در مورد قانون اماکن عبادت استقبال کرده است. این تصمیم نشان می‌دهد که دستگاه قضایی به‌طور بی‌طرفانه در راستای حل مسائل فرقه‌ای عمل می‌کند.

وی افزود که هیئت دیوان عالی، با پایبندی به قانون ۱۹۹۲م مربوط به عبادتگاه‌ها، تصمیمی اتخاذ کرده‌ است که در بازگشت صلح و امنیت در کشور مؤثر خواهد بود.

رئیس علما و خطبای هند، تأکید کرد که در چند سال اخیر، برخی از تصمیمات دادگاه‌های عالی باعث تقویت فرقه‌گرایی شده است. چنین تصمیماتی نه‌تنها به حیثیت دستگاه قضایی لطمه می‌زنند، بلکه توسعه و رفاه کشور را نیز تحت تأثیر قرار می‌دهند.

وی در ادامه اظهار داشت: تصمیم دیوان عالی پیامی روشن برای تمام کسانی است که می‌خواهند با سوءاستفاده از عبادتگاه‌ها اختلافات را دامن زده و به فرقه‌گرایی دامن بزنند.

دادگاه به دولت مرکزی دستور داده است که ظرف چهار هفته موضع خود را در این باره اعلام کند، در حالی که سایر طرف‌ها نیز مهلت دارند ظرف چهار هفته به پاسخ دولت واکنش نشان دهند.

در پایان، حجت‌الاسلام علی حیدر فرشته از رئیس قضات دیوان عالی و سایر قضات قدردانی کرده و این تصمیم را اقدامی تاریخی خواند که سنگ‌بنای برقراری صلح و عدالت در کشور خواهد بود. وی از مردم خواست که با دید مثبت به این تصمیم نگریسته و به ترویج همبستگی فرقه‌ای کمک کنند.

ارسال نظر

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha