جمعه ۲۳ آذر ۱۴۰۳ |۱۱ جمادی‌الثانی ۱۴۴۶ | Dec 13, 2024
یی

حوزه/ حجت‌الاسلام والمسلمین رجبی گفت: تاکنون در سطح کشور حدود ۱۲۰ کانون دانش‌آموختگان داریم که ۹۰ کانون مجوز وزرات کشور دارند و برای مقابله با آسیب‌های اجتماعی فعالیت می کنند.

به گزارش خبرگزاری حوزه، حجت‌الاسلام والمسلمین آرش رجبی، معاون فرهنگی تبلیغی حوزه‌های علمیه خواهران، در دیدار با حجت‌الاسلام والمسلمین فلاحتی نماینده ولی فقیه استان گیلان طی سخنانی اظهار کرد: سال ۱۴۰۱ که برنامه پنج ساله توسط شورای سیاسگذاری حوزه برنامه ریزی شد؛ در عرصه فرهنگی و تبلیغی ما مکلف به ارائه دو جنس کار شدیم.‌

معاون فرهنگی تبلیغی حوزه‌های علمیه خواهران عنوان کرد: یک جنس کار ناظر به فعالیت‌های تهذیبی، تربیتی، قرآنی، سبک زندگی و خانواده و یک سلسله کارها مرتبط با تبلیغ که شامل دو بخش می‌شود یک بخش ناظر به مطالعات و یک بخش ناظر به عملیات فرهنگی و تبلیغی است.

وی در ادامه افزود: در بعد مطالعات فرهنگی و تبلیغی اولین برنامه‌ای که به آن مکلف شدیم تدوین و استقرار نظام فرهنگ و تبلیغ است که بحمدالله تاکنون تا ۸۰٪ در این عرصه موفق بودیم.‌

حجت‌الاسلام والمسلمین رجبی به سه محور تدوین و استقرار نظام فرهنگ‌ و تبلیغ پرداخت و گفت: سازماندهی و شبکه‌سازی یکی از این محورهاست و مهمترین کاری که در این عرصه انجام می‌شود؛ این است که مدارس باید از فعالیت‌های صرفا آموزشی و پژوهشی به پایگاه‌های فرهنگی تبلیغی تبدیل شوند.

وی در ادامه سخنان خود گفت: این قرارگاه‌ها باید در محیط پیرامون خود اثرگذار باشند و همه ظرفیت‌هایی که در مدرسه هستند به یک قرارگاه فرهنگی تبدیل و در تعامل با همه نهادهای فرهنگی شهر و استان خود بخصوص نماز جمعه بتوانند تاثیرگذار باشند.

معاون فرهنگی و تبلیغی حوزه‌های علمیه خواهران تصریح کرد: تاکنون در سطح کشور حدود ۱۲۰ کانون دانش‌آموختگان داریم که ۹۰ کانون مجوز وزرات کشور دارند و بودجه‌ای برای ارائه طرح و فعالیت‌های خود دریافت می‌کنند و برای مقابله با آسیب‌های اجتماعی مانند پیشگیری از اعتیاد، کاهش طلاق و موضوعات دیگر موفق عمل کردند.

حجت‌الاسلام والمسلمین رجبی به مراکز نیکوکاری در مدارس اشاره کرد و گفت: حضور، غربالگری، سازماندهی، آموزش و توانمندسازی مشاورین صورت می‌گیرد که بتوانند بخصوص در عرصه ازدواج و تحکیم خانواده گام‌های موثر بردارند.

وی در خصوص کانون‌های نورالثقلین، گفت: ۳۵۰ کانون در مدارس کل کشور فعالیت می‌کنند و جنبه فعالیت آنها مکمل فعالیت‌های آموزش است و طرح مفصل زندگی با آیه‌ها(مستورا) صورت گرفت که امسال ۷۵ هزار جلسه قرآنی در سراسر کشور توسط خواهران برپا شد و تفسیر و ترویج حفظ امسال هم ادامه خواهد داشت.

حجت‌الاسلام والمسلمین رجبی به عرصه دیگر در نظام فرهنگ و تبلیغ اشاره کرد و گفت: آموزش و توانمندسازی در عرصه‌های مختلف است که به صورت مجازی و حضوری وجود دارد و حمایت و تعاملات که ناظر به هماهنگ‌سازی فعالیت‌های عملی تبلیغی است و به نوعی اعزام مبلغ در ایام اربعین، اعتکاف، و سایر عرصه‌ها صورت می‌گیرد که خواهران خیلی خوب درخشیدند.

معاون‌ فرهنگی تبلیغی در ادامه فعالیت‌ها، گفت: یک سامانه‌ای به نام نجم وجود دارد که ثبت فعالیت‌ها در آن اتفاق می‌افتد و دانش‌آموختگان، طلاب و اساتید و همه کسانی که فعالیت فرهنگی تبلیغی انجام می‌دهند اطلاعات، آمار و فعالیت‌های خود را ثبت می‌کنند و مهارت‌، و دانش‌ها ثبت می‌شود تا نشان پیدا کنند تا بر اساس آن نشان شناخته و سازماندهی شوند.

انتهای پیام/

ارسال نظر

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha