به گزارش خبرنگار خبرگزاری حوزه از اردبیل، حجت الاسلام قاسم جعفرزاده، با گرامیداشت سالروز وفات حضرت ام البنین (س) و روز تکریم مادران شهدا در سخنانی زنده نگه داشتن یاد و خاطره شهدا را اولویت مهم در فعالیت های فرهنگی برشمرد و اظهار کرد: تکریم ماداران و خانوادههای شهدا ادای دِین نسبت به شهدا و مکتب تربیتی دفاع مقدس است.
وی افزود: نام گذاری روز تکریم مادران و همسران شهدا به احترام حضرت ام البنین(س) انجام شده است که برای درک بیشتر فرهنگ جهاد، ایثار و شهادت باید مادران و همسران شهدا را تکریم کرد.
مدیرکل تبلیغات اسلامی استان اردبیل با تاکید بر ضرورت برگزاری مستمر جلسات دیدار با خانواده شهدا، این کار فرهنگی را تجدید بیعت با آرمانهای انقلاب اسلامی و شهدای والامقام اعلام و خاطرنشان کرد: رسیدگی و دلجویی از خانواده شهدا، بویژه مادران شهید، وظیفه همگانی، بخصوص مسئولین است چراکه آنان، حق بزرگی بر گردن همه ما دارند.
حجت الاسلام جعفرزاده، حفظ جایگاه و عزت خانوادههای شهدا را ضامن تقویت ارزش های فرهنگی و دینی در جامعه عنوان کرد و افزود: وظیفه ما ادامه راه شهداست لذا باید از هر بهانهای برای دیدار با خانواده معظم شهدا و ایثارگران و یادآوری از جان گذشتگیهای آنان، استفاده کنیم.
وی با اشاره به اینکه مادران شهدا فرزندان خود را برای اسلام و دفاع از میهن فدا کردند، گفت: از رفتار مادران شهدا باید درس گرفت چراکه آنان با استواری در دین خود، عزیزترین سرمایه زندگی خود را فدا کردند تا دین خدا را نگه دارند بنابراین فداکاری مادران شهدا درسی بزرگ برای بشریت است.
مدیرکل تبلیغات اسلامی استان اردبیل در بخش دیگری از سخنانش با اشاره به صبر و فداکاری مادران جبهه مقاومت، خاطر نشان کرد: مقاومت مثال زدنی جبهه مقاومت، نشان دهنده نقش مهم تربیتی و معنوی مادران در تربیت فرزندان جهت شکلگیری مقاومت بوده و این پیامی برای همه بانوان جوامع اسلامی است.
وی افزود: امروز در عرصه ای هستیم که جنگ، جنگ تمدنهاست و مواجهه با جهان، مواجهه گفتمانی است و نبرد واقعی، نبرد روایتها و آینده جهان معطوف به گفتمان مقاومت است.
حجت الاسلام جعفرزاده تصریح کرد: امروز در موقعیتی هستیم که شبکه شیاطین با سردمداری صهیونیسم بین الملل به تحریف حقایق و غلبه روایت دروغ خود به اذهان عموم مردم میپردازد و با بهره گیری از همه امکانات جهانی، تمام کفر در مقابل تمامی اسلام، قرار گرفته است.
وی با بیان اینکه مهمترین عرصه جهاد، عرصه تبیین است، گفت: ما باید با ایجاد فضای گفتمانی، به ضرورت تبدیل اندیشههای بنیادین حضرت زینب کبری سلاماللهعلیها، قهرمان بزرگ جهاد تبیین به اندیشه راهبردی و تبدیل اندیشه راهبردی به نقشه راهی برای مجاهد عرصه تبیین بپردازیم.
انتهای پیام/
نظر شما