سه‌شنبه ۲۷ آذر ۱۴۰۳ - ۱۷:۴۱
قوانین جامع محیط زیست نیازمند بازنگری است

حوزه/ مدیر حوزه‌های علمیه کشور گفت: قوانین جامع محیط زیست برای تحول نیازمند بازنگری است. تفاهم نامه همکاری دو نهاد حوزه و محیط زیست با راه اندازی دبیرخانه مستقل و تدوین و پیگیری برنامه ۵ ساله ممکن است.

به گزارش خبرنگار خبرگزاری حوزه، آیت الله علیرضا اعرافی در دیدار خانم شینا انصاری رئیس سازمان حفاظت محیط زیست و هیئت همراه بر مسائلی چون بازنگری جامع مقررات در حوزه محیط زیست با توجه به تحولات ایجاد شده در این بخش، رفع چالش های جدی استان قم در حوزه محیط زیست مانند گرد و غبار، خشکسالی و کم بی آبی و...، انعقاد تفاهم نامه همکاری دو نهاد حوزه و محیط زیست با دو شرط ایجاد دبیرخانه مستقل و تدوین و ارائه برنامه ۵ ساله در این بخش، راه اندازی ستاد راهبری در حوزه محیط زیست برای همکاری بیشتر، استفاده از ظرفیت های قم برای تعامل در عرصه بین الملل و جهانی شدن این مسئله مهم در بعُد مردمی و طراحی منظومه حوزوی در بخش محیط زیست در موارد و محورهای توسعه دانشی، فقه معاصر، تعریف پروژه پژوهشی و حمایت نظام از این موضوع و گفتمان و فرهنگ سازی تاکید کرد.

مدیر حوزه‌های علمیه کشور، جایگاه استان قم را در مواردی چون حضور حرم مطهر بانوی با کرامت حضرت فاطمه معصومه(س)، مراجع و علما، دانشجویان و دانش پژوهان بین المللی در عرصه علوم انسانی اسلامی، قطب تولید علم، نشر معارف الهی و دینی به عنوان پایگاه مهم و ارزشی و بازتاب آن در کشور و عرصه بین الملل و جهان، تنوع رشته ها در حوزه علوم انسانی اسلامی، فعال بودن ۱۰۰ رشته در حوزه علوم انسانی، حضور مراکز علمی و دینی بسیار ویژه، ممتاز و از جهاتی کم نظیر توصیف کرد.

IMG_8850.JPG

آیت الله اعرافی، قم را شهر بانوان با محوریت بانوی بزرگ حضرت فاطمه معصومه(س) عنوان کرد و بیان داشت: حضور شخصیتی چون شما در این جایگاه مهم محیط زیست با توجه به تخصص، دانش، تعهد، اراده برای انجام کارها و پیشبرد برنامه ها می تواند سبب ایجاد امید شود و چالش های موجود در این عرصه را رفع کند.

IMG_8862.JPG

کانون گرد و غبار و خشکسالی دو چالش استان قم

در ادامه خانم شینا انصاری معاون رئیس جمهور و رئیس سازمان حفاظت محیط زیست در این دیدار به مواردی چون انعقاد تفاهم نامه همکاری بین دو نهاد حوزه و سازمان محیط زیست در راستای استفاده بهتر از ظرفیت های حوزه و منابع دینی و الهی برای ایجاد آموزش و فرهنگ سازی در بین مردم، بررسی چالش موجود در قم مانند کانون گرد و غبار و خشکسالی و بی آبی، بررسی و استفاده بهتر از گردشگری مذهبی و دینی و زیارتی و بررسی ناترازی برق با راه اندازی نیروگاه های خورشیدی و تجدید پذیر را مورد توجه قرار داد.

0U3A3582.JPG

وی بیان کرد: قم دارای دو چالش اساسی چون کانون گرد و غبار و خشک سالی و بی آبی است این موضوع را نیازمند بررسی بیشتر از سوی کارشناسان دارد دارد تا برای رفع آن چاره ای بیاندیشند.

معاون رئیس جمهور در پایان گفت: مسئله مهمتر در کشور ناترازی برق است. برای رفع این معضل یکی از موارد مهم راه اندازی نیروهای خورشیدی و تجدیدپذیر و استفاده بهینه از برق و در همین رابطه آموزش به مردم است.

انتهای پیام

اخبار مرتبط

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha