زینب پور حمزه، در گفتوگو با خبرنگار خبرگزاری حوزه بیان کرد: نمایشگاه دستاوردهای پژوهشی حوزه علمیه خواهران استان تهران موسوم به رهپژوهان حریم وحی، با هدف جایگاهیابی و رؤیتپذیری وزان علمی پژوهشی طلاب خواهر برگزار شد. قطعا آگاهی دقیقتر تصمیمگیران و تصمیمسازان نهادها و سازمانها، مجامع و مراکز علمی تراز اول نسبت به تولیدات علمی حوزه خواهران و آشنایی با نگاشتههای فرهنگساز این قشر و شناخت هر چه افزونتر این ظرفیت عظیم ما را در امر خدمترسانی و بهبود حال جامعه کمک خواهد کرد.
وی افزود: محتوای این نمایشگاه اغلب بر پایه اطلاعات سطوح عالی عرضه شد و آثار موجود، صرفا گزیدهای از تولیدات پژوهشگران بود. تعداد آثاری که طی فراخوانی از مدارس به این نمایشگاه ارسال شد ۳۳۷ عنوان کتاب، ۴۵۸ عنوان مقاله علمی پژوهشی، ۷۲ عنوان مقاله علمی ترویجی و ۱۰۷ عنوان مقاله ارائه شده در همایشها است.
معاون پژوهش مدیریت حوزه علمیه خواهران استان تهران ادامه داد: در حال حاضر ۱۸۰ پژوهشگر دارای اثر مکتوب چاپ شده اعم از کتاب و مقاله در حوزههای علمیه خواهران استان تهران مشغول به فعالیت و پژوهش هستند همچنین در مقطع سطح دو ۱۲۲ استاد و در مقاطع سه و چهار ۱۰۶ استاد مشغول فعالیت هستند. در حال حاضر در مقطع سطح دو قریب به هفت هزار پایاننامه سطح دو و ۴۱۴۰ مقاله پایانی، در سطح سه ۸۸۲ پایان نامه و در سطح چهار ۳۱ رساله تدوین و دفاع شده است.
پورحمزه گفت: در این نمایشگاه، چندین رویداد جذاب و جالب است شکل گرفت از جمله دالان انگیزه که با ورود در آن راوی با طرح پرسش و پاسخهایی از ضرورت و چرایی پژوهش و نمود آن در عرصه میدان اذهان مراجعین را برای شروع بازدید درگیر میکرد.
وی اظهار کرد: نمایشگاه علاوه بر ارائه فیزیک آثار پژوهشگران و اساتید پژوهشی در قالب کتاب، پایاننامه و رساله و چکیدههایی از مقالات علمی پژوهشی، روایتگر فعالیتهای متنوعی از برنامههای پژوهشی حوزههای علمیه بود؛ همایشهای ملی و فراملی، کرسیهای آزاداندیشی و علمی ترویجی، فراخوان نشریات علمی، سمینارها و نشستها و برگزیدگی طلاب در جشنوارهها و همایشهای مطرح کشور از جمله این برنامهها بود.
انتهای پیام
نظر شما