به گزارش خبرگزاری حوزه از مشهد، آیتالله سید احمد علمالهدی در این دیدار که در دفتر نماینده ولیفقیه در خراسان رضوی برگزار شد، اظهار کرد: یکی از اقدامات مؤثری که میتوان در بزرگداشت و معرفی سیره علما و فقهای بزرگ انجام داد، نگاشتن زندگینامه این بزرگان است.
وی افزود: در همین راستا بنده پیشنهاد میکنم که زندگینامه مرحوم حضرت آیتالله مروارید بر اساس خط مشی اجتماعی و برخوردهای اخلاقی که ایشان با مردم، جوانان و طلاب در آن زمان داشتند، به رشته تحریر دربیاید.
نماینده ولیفقیه در خراسان رضوی ادامه داد: نقش این عالم بزرگ در آن شرایط پرفراز و نشیب سیاسی حاکم بر کشور بسیار پررنگ و مؤثر بوده است بهنحویکه ایشان با تمام اقشار جامعه ارتباط داشته و در نیروهای جوان انقلابی آن دوران نیز نفوذ خوبی داشتند.
وی با بیان اینکه مردم و بهویژه جوانان تشنه خواندن سیره بزرگان هستند، عنوان کرد: مرحوم حضرت آیتالله مروارید با صفا و صمیمیت خاصی با افراد برخورد میکردند که میتواند الگوی رفتاری و اخلاقی مناسبی برای همه روحانیون و طلاب باشد.
آیتالله علمالهدی با تأکید بر حفظ تمام آثار مرحوم حضرت آیتالله مروارید توسط بیت ایشان گفت: در مشهد به پهنه و گستردگی بیت ایشان ازنظر فکر، قلم، زهد و تقوا، بیتی وجود ندارد که علاوه بر حفظ آثار این عالم بزرگ، موجب جلب ارادت مردم نیز شده است.
عضو شورای عالی حوزه علمیه خراسان، یکی از دستاوردهای مهم این مرحوم در پیش از پیروزی انقلاب اسلامی را احیای معارف اهلبیت(علیهمالسلام) دانست و اضافه کرد: شما اگر به فعالیت و نقش ایشان و اساتیدشان در سالهای ۱۳۲۰ تا ۱۳۳۰ بپردازید، متوجه اثرگذاری این بزرگان در حوزه خواهید شد که در آن فضای سیاسی، اجتماعی و تبلیغاتی حاکم، اینها چگونه تحولآفرینی کردند.
در ابتدای این دیدار که با حضور آیتالله مهدی مروارید و اعضای شورای برنامهریزی نکوداشت مرحوم آیتالله میرزا حسنعلی مروارید برگزار شد، حجتالاسلام والمسلمین محمدتقی سبحانی دبیر علمی نکوداشت، گزارشی از برنامهریزی و مقدمات این نکوداشت ارائه نمود و خاطرنشان کرد: نشستهای مقدماتی این نکوداشت همزمان با بیستمین سالگرد رحلت آن عالم فرزانه در سال جاری آغاز خواهد شد و همایش اصلی در تابستان سال آینده برگزار خواهد شد.
نظر شما