چهارشنبه ۲۸ آذر ۱۴۰۳ - ۲۳:۱۰
با پژوهش می‌توان به شبهات جامعه پاسخ داد

حجت‌الاسلام والمسلمین مقیمی حاجی گفت:با پژوهش می توان به شبهات جامعه پاسخ داد و در حال حاضر پژوهش های بسیاری وجود دارد که پاسخگوی نیازهای جامعه هستند.

به گزارش خبرگزاری حوزه، همزمان با ایام هفته پژوهش با حضور معاون پژوهش حوزه‌های علمیه و اساتید، مدیران گروه‌های علمی و تربیتی و دانش پژوهان به طور رسمی از فصلنامه موسسه آموزشی عالی تربیت مدرس با عنوان مطالعات پژوهشی تربیت مدرس و نمایشگاه آثار علمی، مقالات و پایان‌نامه‌های دانش پژوهان رونمایی شد.

در ابتدا حجت‌الاسلام والمسلمین محمد علی ضیایی مدیر موسسه آموزشی عالی تربیت مدرس با اشاره به شروع فعالیت موسسه از ۸۴ گفت: فعالیت موسسه تاکنون در سه رشته‌ی مدرسی فقه و اصول سطح سه، مدرسی علوم عقلی سطح سه و مدرسی ادبیات سطح سه بوده است.

وی ادامه داد: دانش پژوهان بعد از فارغ‌التحصیلی وارد عرصه تدریس می‌شوند. در موسسه آموزشی عالی تربیت مدرس علاوه بر تعمیق دانش و علوم مربوطه، اهمیت فوق العاده‌ای به مهارت‌های عمومی و تخصصی مرتبط با تدریس داده می‌شود.

مدیر موسسه آموزشی عالی تربیت مدرس استفاده از ظرفیت اساتید مجرب را ویژگی موسسه عنوان کرد و افزود: حضور اساتید مجرب در هر رشته و گروه علمی، پویایی ایجاد کرده است و دانش‌ پژوهان با برنامه‌ریزی در اجرای سیاست‌های علمی، مهارتی و پژوهشی موسسه همکاری می‌نمایند.

وی اضافه کرد: در سال های اخیر به پژوهش و کاربست آن در عرصه تدریس پژوهش محور بیشتر پرداخته شده است.

حجت‌الاسلام والمسلمین ضیایی در پایان بیان کرد: از ترم دوم نیز رشته‌ی مدرسی فقه و اصول سطح ۴ با بهرمندی از اساتید برجسته و پژوهشگران در موسسه برگزار خواهد شد و جذب دانش پژوهان علاقمند و مستعد با رویکرد علمی پژوهشی و مهارتی خواهد بود.

حوزه علمیه قم با مدیریت حاج شیخ وارد مرحله‌ جدیدی شد

در ادامه‌ی مراسم حجت‌الاسلام والمسلمین ابوالقاسم مقیمی حاجی معاون پژوهش حوزه های علمیه با اشاره به برگزاری رویداد یکصدمین سال بازتاسیس حوزه‌ی علمیه قم توسط آیت‌الله حاج شیخ عبدالکریم حائری یزدی(ره) گفت: حوزه علمیه قم با مدیریت ایشان وارد مرحله‌ی جدیدی شد که توانست امور دینی جامعه را به دست بگیرد و بعد از ایشان با آمدن آیت‌الله بروجردی به قم و به عهده گرفتن زعامت شیعه، کادر سازی و پایه های حوزه ی علمیه قم منسجم تر شد.

وی در تعریف پژوهش اظهار کرد: پژوهش به معنای تسلط علمی لازم بر موضوع است که تبدیل به مهارت‌ می شود و با دیگران به اشتراک گذاشته می‌شود.

معاون پژوهش حوزه‌های علمیه بیان کرد: روش پژوهش باعث می‌شود افراد بیشتری از دانش شخص استفاده کنند و تراز علمی را بالا ببرد.

وی در پایان گفت: با پژوهش می توان به شبهات جامعه پاسخ داد و در حال حاضر پژوهش های بسیاری وجود دارد که پاسخگوی نیازهای جامعه هستند.

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha