پنجشنبه ۲۹ آذر ۱۴۰۳ - ۱۲:۴۸
گزارشی از گردهمایی طلاب و فضلای دامغانی مقیم حوزه علمیه قم

حوزه/ حجت الاسلام خراسانی نژاد گفت: ایجاد روحیه امید و دغدغه نسبت به یادگیری مهارت در موضوعات مختلف می تواند بسیاری از مشکلات زندگی را حل و فصل کند.

به گزارش خبرگزاری حوزه، حجت الاسلام خراسانی نژاد نماینده طلاب و فضای دامغان در گردهمایی طلاب، فضلا و خانواده های دامغانی مقیم حوزه علمیه قم که در شبستان کربلای مسجد مقدس جمکران برگزار شد، با اشاره به کرامت خانواده و بانوان، ابراز کرد: از برکات این گردهمایی حضور خانواده ها و همسران خانواده های طلاب دامغانی است که آن را مغتنم می شماریم.

نماینده طلاب و فضای دامغان با بیان این که امروزه مهارت آموزی امر مهم و مهمتر از آن مهارت آموزی نگارش و نویسندگی است، خاطرنشان کرد: افرادی که در این رابطه تجربیاتی دارند، تجربیات خود را در اختیار طلاب جوان و جویندگان این رشته مهم قرار دهند، تا با مهارت آموزی بتوانند فعالیت های بهتری در جامعه انجام دهند. ایجاد روحیه امید و دغدغه نسبت به یادگیری مهارت در موضوعات مختلف می تواند بسیاری از مشکلات زندگی را حل و فصل کند.

وی در پایان تاکید کرد: در نشست امشب خانواده روحانی شهید سید محمد موسوی (از شهدای روحانی دامغان) حضور دارند که این شهید عزیز از افتخارات و از چهره های ماندگار دامغان و جامعه روحانیت این شهر شهید پرور به شمار می آیند که در وصف اخلاقیات و زندگانی این شهید روحانی کتابی با عنوان "یاران شهر یار" نگاشته شده است.

همسران طلاب الگوی بانوان جامعه باشند

حجت الاسلام والمسلمین رستمیان، امام جمعه دامغان هم در این گردهمایی با اشاره به میلاد بابرکت حضرت فاطمه سلام الله علیها، اظهار کرد: واژه "خلقنا" و "خلقت" در قرآن کریم اشاره به هدفمندی خلقت دارد که برای نمونه مساله زوجیت در این نظام هدفمند دیده شده است. وجود برخی از انسان ها می تواند به زمین برکت دهد؛ وجود بابرکت حضرت زهرا سلام الله علیها برکتی برای اهل الارض و محور خلقت انسان و انسانیت به شمار می روند.

گزارشی از گردهمایی طلاب و فضلای دامغانی مقیم حوزه علمیه قم

امام جمعه دامغان خاطرنشان کرد: همسران طلاب باید دغدغه های تربیتی بیشتری داشته و خود را الگوی بانوان جامعه در نظر گرفته و بدانند که زیر نظر و مداقه دیگر بانوان برای الگوپذیری هستند.

وی در پایان گفت: امیدواریم که تحولات کنونی در منطقه، زمینه ساز ظهور، قیام و حکومت حضرت ولی عصر عجل الله تعالی فرجه الشریف بوده و شاهد و ناظر این حوادث و برکات باشیم.

رونمایی از کتاب جنگ شناختی

یکی دیگر از برنامه های این گردهمایی رونمایی از کتاب جنگ شناختی اثر حجت الاسلام محمود کشاورز در دو جلد ۳۷۶ و ۳۵۹ صفحه ای بود.

در جلد نخست این کتاب، نویسنده ضمن تعریف جنگ شناختی به معنای نفوذ به زیر بنای معرفتی و باورها و اعتقادات و شناخت افراد یا تعبیر روشن‌تر تسخیر دستگاه معرفت‌شناسی انسان، تاکید نموده که این نوع جنگ، نسخه تدوین شده دشمن (کنشگری بیرونی و خارجی) برای به تحرک درآوردن مخاطبان در جامعه داخلی (محیط درونی) و مدیریت باورها، ادراکات، رفتارها و تحرکات آنهاست.

نویسنده در برخی از فصول ضمن اشاره به همه جانبه و چند بعدی بودن جنگ شناختی، به نوع نبرد دشمن در محیط های مختلف اشاره نموده است.

نگارنده این اثر عرصه‌های مرتبط با جنگ شناختی با تکیه بر عناصر موضوعی و قلمرو را به هشت حوزه «مدیریتی، سیاسی، رسانه‌ای - تبلیغی، فرهنگی - هنری، اجتماعی، دفاعی - امنیتی، علمی - فناوری و اقتصادی» تقسیم‌بندی نموده است.

حجت الاسلام کشاورز در انتهای کتاب ضمن اشاره به راهبرد های دشمن در عرصه ‏های مختلف، تداخل و برهم‌کنش بودن را جزء ویژگی های این نبرد دانسته و نسبت به تاثیر هم افزا در چرخه‌ای از کنشگری و عمق و نفوذ نبرد شناختی که موجبات نفوذ در دیگر عرصه‌ها می گردد را تاکید نموده است.

در جلد دوم این کتاب، نگارنده نفوذ را به رابطه میان بازیگران این عرصه که با توجه به توانایی فردی باعث تغییر در عواطف، رفتار و اثر گذاری در افکار شده و به تاثیر گذاری و اثر بخشی خواسته های آنان منجر گردد، تعریف نموده است.

گزارشی از گردهمایی طلاب و فضلای دامغانی مقیم حوزه علمیه قم

در یکی از فصول کتاب با اشاره به این که نظام خانواده به عنوان اساسی ترین و مهم ترین بنیان در اجتماع که پس از پیروزی انقلاب اسلامی، همه تلاش دشمن جهت مقابله با این نظام نوپا بوده؛ اضافه شده که در مراحل مختلف، دشمنان انقلاب اسلامی به این نتیجه رسیدند که یکی از مهم ترین نقاط نفوذ پذیری در انقلاب اسلامی، بحث از هم پاشیدگی خانواده به عنوان اساس و بنیاد اجتماع می باشد. لذا همه سعی و تلاش خود را در این زمینه انجام دادند تا بتوانند از این راه نفوذ کنند.

انتهای پیام

اخبار مرتبط

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha