پنجشنبه ۲۹ آذر ۱۴۰۳ - ۱۵:۱۹
طلبه بایستی برای خود برنامه تهذیبی داشته باشد

حوزه/ مدیر موسسه علمی آموزشی پژوهشی امام خمینی(ره) با بیان اینکه طلبه برای خود باید برنامه تهذیبی داشته باشد، اظهار کرد: اولین قدم شناخت وظیفه است. شکر طلبگی باید به جا آورده است. به ظاهر یک نعمت است و ده ها نعمت در درون آن نهفته است.

به گزارش خبرنگار خبرگزاری حوزه از اهواز، آیت الله رجبی، مدیر موسسه علمی آموزشی پژوهشی امام خمینی(ره) امروز در جلسه اخلاق با عموم طلاب و فضلای خوزستان در مسجد اعظم با اشاره به کلامی از حضرت امیرالمؤمنین(ع) مبنی بر"أُوصِیکُمَا بِتَقْوَی اللَّهِ وَ نَظْمِ أَمْرِکُمْ"، گفت: حضرت بعداز توصیه به تقوا پیرامون نظم تاکیدات زیادی داشتند.

عضو شورای عالی حوزه علمیه قم ادامه داد: علما از جمله آیت الله مصباح(ره) همواره بر نظم در امورات زندگی جدی بودند و برای مسئولیت نظم و اهتمام به زمان داشتند. برخی گله می کنند که وقت نداریم، این چالش برای افرادی است که برنامه ندارند و از وقت با برنامه استفاده نمی‌کند، در صورتی که در پایان هر هفته باید آنچه گذشت را بررسی کنند.

عضو هیئت رئیسه مجلس خبرگان رهبری پیرامون تشخیص وظیفه، خاطرنشان کرد: هیچ چیزی نباید طلبه و انسان را نسبت به درس و برنامه تعیین شده دچار شک و تردید کند. نظام آموزشی را بایستی جدی گرفت و بسیار بهره ببریم.

مدیر موسسه علمی آموزشی پژوهشی امام خمینی(ره) افزود: در کنار توجه به بعد آموزشی و علمی باید بررسی کرد که آیا وظیفه دیگری داریم. آیا وظیفه اصلاح نفس داریم؟ اینکه انسان خودش بشیند و ببیند و رذائل اخلاقی چه چیزهایی است، چه فضیلت هایی نیاز است بسیار مهم می باشد.

آیت الله رجبی با بیان اینکه طلبه برای خود باید برنامه تهذیبی داشته باشد، اظهار کرد: اولین قدم شناخت وظیفه است. شکر طلبگی باید به جا آورده است. به ظاهر یک نعمت است و ده ها نعمت در درون آن نهفته است.

وی با اشاره به اینکه بعداز طلبگی، یک روحانی به سراغ هدایت بندگان خداوند متعال می رود، گفت: ارزش این هدایت چه مقدار بالا است؟ با نظم و برنامه باید به سراغ هدایت برویم. در کنار همه این مسائل باید همواره یادآور شد که همه کاره این عالم خداوند متعال است و بدون اخلاص نمی توان به جایی رسید.

عضو شورای عالی حوزه علمیه قم با اشاره به اینکه در کنار مسائل، از لطف و محبت اهل بیت(ع) نباید غافل شد، افزود: هر موقع که می خواهیم کاریی را انجام بدهیم در ابتدا یک توسل باید کرد. نه به این معنا که ابتدای کار دعای توسل بخوانیم بلکه یک سلام با توجه است.

عضو هیئت رئیسه مجلس خبرگان رهبری عنوان کرد: ا گر در هر کار دیگری تصور کنیم که بدون توسل به اهل بیت(ع) می توانیم به جایی برسیم در کار طلبگی امکان پذیر نیست. باورمان باید به این باشد که همه چیز در دست اهل بیت(ع) است البته به شرطی که بازی در نیاوریم. از عمق جانمان باید تصورمان بر این باشد که همه کاره اهل بیت(ع) هستند.

انتهای پیام/

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha