حجت الاسلام والمسلمین واحدی در گفتوگو با خبرنگار خبرگزاری حوزه با اشاره به آیه نورانی یَتلو عَلَیهِم آیاتِهِ وَ یُزَکّیهِم وَ یُعَلِّمُهُمُ الکِتابَ وَ الحِکمَةَ بیان کرد: راهبرد تربیت دینی چه برای خودمان و چه برای جامعه از تلاوت قرآن شروع میشود و بعد از آن تزکیه و در ادامه یُعَلِّمُهُمُ الکِتابَ وَ الحِکمَةَ از قرآن شروع و به قرآن ختم میشود.
وی افزود: حوزه علمیه باید تمام تلاش خود را برای توسعه و ترویج فرهنگ، معارف و تلاوت قرآن داشته باشد. بر این اساس ما در مدارس و در واحدهای علمی و تربیتی حوزه علمیه در سطوح مختلف باید شاهد مباحث قرآنی به انواع آن باشیم.
معاون تهذیب و تربیت حوزه علمیه قم با اشاره به ترویج فرهنگ قرآنی در حوزه های علمیه گفت: امیدوارم دوستان ما در مدارس و در سطح آزاد حوزه علمیه بنای خود را به مباحث حفظ و تدبر در قرآن کریم بگذارند و آن را توسعه بدهند و نیز در راستای ترویج محافل قرآنی که باعث انس بیشتر طلاب جوان با قرآن کریم شود اهتمام ویژه ای را داشته باشند.
حجت الاسلام والمسلمین واحدی ادامه داد: الحمدالله در عمده مدارس سطح یک، مسئول دارالقرآن داریم، امیدوارم که در سطوح عالی هم در هر مدرسهای یک استاد یا یک طلبه به عنوان مسئول دارالقرآن معرفی بشود. برای اینکه بتوانیم توسط مسئولان دارالقرآن اعم از اساتید یا طلاب، مباحث، معارف و حفظ قرآن را ترویج کنیم.
وی گفت: مراجع بزرگ ما عموماً در آخر عمر شریفشان به حفظ قرآن کریم روی می آوردند، بعد از آن که همه معارف قرآنی را در سینههای خودشان حفظ کرده و ضبط کرده و توسعه داده بودند، در اواخر عمر به حفظ قرآن کریم روی میآوردند، جا دارد که همه ما تلاش کنیم معارف قرآنی را توسعه بدهیم.
این استاد حوزه در پایان اضافه کرد: اگر تمام بخشها را که موجب اعتلای قرآن میشود با این رویکرد کار کنیم، سالهای آتی حوزه علمیه اوج بیشتری در معارف قرآنی خواهد داشت، ان شاءالله آن روزها را به زودی مشاهده بکنیم.
انتهای پیام/
نظر شما