به گزارش خبرگزاری حوزه، محمد مهدی علیقلی داور بخش نهج البلاغه این مسابقات در گفت و گویی اظهار کرد: برنامه چهل و هفتمین دور از مسابقات معارفی سازمان اوقاف با نظم قابل ملاحظهای آغاز به کار کرده است که این مهم قابل ستایش است.
وی با بیان اینکه شرکت کنندگان در بخش نهج البلاغه باید قدرتمند تر در صحن مسابقات حضور یابند، گفت: برگزاری این مسابقات میتواند در جامعه فراگیری معنوی ایجاد کند که باید در ابعاد مختلف به آن توجه شود.
داور بخش نهج البلاغه در چهل و هفتمین دور از مسابقات قرآنی سازمان اوقاف بیان کرد: برای فرهنگسازی باید ابتکاری به خرج داد که نوعی حرکت در جامعه ایجاد کند و این حرکت با برگزاری این نوع مسابقات در سطح کشور آغاز شده است.
وی با اذعان براینکه برگزاری مسابقات ملی قرآن هزینه بسیار بالایی را می طلبد، تصریح کرد: اگر برای بالا بردن سطح فرهنگ قرآنی و معارفی با برگزاری مسابقات در سطح استانی نخبگان شناسایی و به سطوح بالاتر راه یابند می توانیم انگیزه بیشتری را در جامعه ایجاد کنیم.
علیقلی ادامه داد: اقدام سازمان اوقاف در برگزاری مسابقات قرآنی و معارفی بسیار ارزشمند و قابل ستایش است و حضور نخبگانی از سراسر کشور در بخش های قرآن، نهج البلاغه، صحیفه سجادیه را در صحن مسابقات شاهد هستیم.
وی با اشاره به اینکه سطح مسابقات بالا رفته و بخش بین المللی نیز به آن اضافه شده است، عنوان کرد: امیدواریم هر دوره شاهد چهره های جدیدتری در این مسابقات باشیم و چهره های قرآنی افزایش یابد.
دوشنبه ۳ دی ۱۴۰۳ - ۱۳:۱۵
حوزه/ داور بخش نهجالبلاغه در چهل و هفتمین دوره مسابقات قرآن کریم، نهج البلاغه و صحیفه سجادیه گفت: برگزاری این مسابقات میتواند در جامعه فراگیری معنوی ایجاد کند که باید در ابعاد مختلف به آن توجه شود.
نظر شما