پنجشنبه ۶ دی ۱۴۰۳ - ۲۱:۳۹
افتخار المصطفی؛ پرورش نیروهای توانمند بین‌المللی

معاون فرهنگی تربیتی المصطفی در گردهمایی هیئت‌های مذهبی با تأکید بر نقش بی‌بدیل این نهاد در پرورش نیروهای توانمند بین‌المللی، بر ضرورت استفاده از ظرفیت هیئت‌ها برای آموزش، قرآن‌محوری و انتقال پیام فرهنگی و دینی تأکید کرد.

به گزارش خبرگزاری حوزه، حجت‌الاسلام والمسلمین صالح، معاون فرهنگی تربیتی المصطفی در مراسمی با محوریت معرفی هیئت‌های تازه‌تأسیس، بر نقش بی‌بدیل این نهاد در پرورش نیروهای توانمند بین‌المللی تأکید کرد. وی با قدردانی از برگزارکنندگان این گردهمایی گفت: «افتخار المصطفی، پرورش نیروهای توانمند بین‌المللی است و در این مراسم شاهد ارائه برخی از این توانمندی‌ها بودیم. استفاده از ابزار هنر و توجه به اصل زیباشناختی برای انتقال پیام فرهنگی و دینی از ضرورت‌های اساسی است.»

لزوم شناخت بیشتر از حضرت فاطمه زهرا (س)

وی ضمن تبریک ایام ولادت حضرت فاطمه زهرا (س) به جایگاه والای ایشان اشاره کرد و گفت: «حضرت فاطمه زهرا (س) بانویی است که توانست به مقام عصمت برسد. بیش از ۱۳۵ آیه در قرآن کریم به‌صورت مستقیم یا غیرمستقیم به ایشان مرتبط است. هیئت‌های مذهبی باید برنامه‌های ویژه‌ای برای شناخت ابعاد مختلف زندگی و شخصیت این بانوی بزرگوار داشته باشند.»

خودسازی و تواضع، پایه‌های اصلی رشد انسان

معاون فرهنگی تربیتی المصطفی با اشاره به فرمایشات رهبر انقلاب در بیانیه گام دوم انقلاب، سه گام خودسازی، جامعه‌سازی و تمدن‌سازی را مورد تأکید قرار داد و گفت: «حضرت فاطمه (س) در دعای خود از خدا می‌خواهد او را در درونش ذلیل گرداند. این به معنای خشوع در برابر خدا و پرهیز از تکبر در اجتماع است. تواضع، اولین گام در مسیر خودسازی و عامل اصلی رشد انسان است.»

هیئت‌ها؛ پیوندی از مذهب و اجتماع

حجت‌الاسلام والمسلمین صالح، یکی از ویژگی‌های اجتماعی حضرت زهرا (س) را شجاعت و شهامت ایشان دانست و تصریح کرد: «هیئت‌های مذهبی باید مباحث مذهبی را با مسائل اجتماعی درآمیزند و در موضوعاتی همچون شجاعت و مسئولیت‌پذیری الگوی عملی باشند.»

لزوم توجه به مدیریت ساختاری در هیئت‌ها

وی ساختار مدیریتی را یکی از عوامل اصلی موفقیت هیئت‌های مذهبی دانست و اظهار داشت: «تقسیم کار بر اساس استعدادها در هیئت‌ها باید مورد توجه قرار گیرد، همان‌طور که در قرآن کریم آمده است حضرت موسی و هارون نیز بر اساس توانمندی‌های خود تقسیم وظایف کردند.»

هیئت‌ها، کانون آموزش و نور قرآن

حجت‌الاسلام والمسلمین صالح با اشاره به ضرورت آموزش در هیئت‌ها گفت: «هیئت‌ها نباید تنها به برگزاری مراسم مذهبی بسنده کنند، بلکه باید کانونی برای آموزش و پرورش باشند. قرآن‌محوری نیز باید اصل اساسی هیئت‌های مذهبی باشد. نور و برکت هیئت‌ها از قرآن و اهل بیت (ع) است که هرگز از هم جدا نمی‌شوند.»

استفاده از فرصت‌های جمعی در هیئت‌ها

وی بر ضرورت استفاده از فرصت‌های ایام ولادت و شهادت ائمه اطهار (ع) تأکید کرد و گفت: «در هیئت‌ها باید از فرصت همدلی و همکاری استفاده کنیم. ارزش‌های انسانی مانند پیگیری مشکلات یکدیگر و کمک به حل آن‌ها از برکات این گردهمایی‌ها است.»

ارائه مجوز به هیئت‌های تازه‌تأسیس

در پایان این مراسم، مجوز هیئت‌های تازه‌تأسیس از جمله هیئت‌ عشاق الزهراء، هیئت حضرت معصومه (س)، هیئت فاطمیون، هیئت حضرت فاطمه الزهراء (س) اندونزی و هیئت جنة الحسین (ع) به مسئولان این هیئت‌ها اعطا شد.

افتخار المصطفی؛ پرورش نیروهای توانمند بین‌المللی

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha