جمعه ۷ دی ۱۴۰۳ - ۲۰:۲۳
نقش خانواده در دین‌گریزی جوانان

معاون پژوهش مدرسه علمیه فاطمة‌الزهرا(س) نمین، گفت: امروزه عامل دین‌گریزی بسیاری از جوانان خانواده‌ها هستند چراکه با عدم احساس مسئولیت در قبال انحرافات دینی، با افکار و اندیشه‌های آلوده فرزندانشان را به گمراهی می‌کشند.

به گزارش خبرنگار خبرگزاری حوزه از اردبیل، سمیه جاوید در نشست پژوهشی با موضوع "نقش خانواده در دین‌گریزی فرزندان" که در مدرسه علمیه فاطمةالزهرا(س) نمین برگزار شد، گفت: دین‌گریزی فرزندان محصول غفلت والدین از مسائل دینی و معنوی است اگر والدین در زندگی نسبت به آموزه‌های دینی تسامح ورزند فرزندان از انجام واجبات و ترک محرمات خودداری خواهند کرد.
وی افزود: نقش والدین در هویت‌بخشی به انسجام ماهیت دینی فرزندان انکارناپذیر است و از التزام‌های تربیت دینی فرزندان رفتار صحیح و آگاهانه والدین است که با کنترل کردارشان از ورود ویروس‌های مخرب اخلاقی و اعتقادی به فضای معنوی خانواده جلوگیری می‌کنند.
معاون پژوهش مدرسه علمیه فاطمةالزهرا(س) نمین، بیان داشت: از عوامل اثرگذار خانواده‌ها در جریان زندگی، تنظیم ابعاد زندگی در چارچوب تربیتی مکتب اسلام است با عملکردهای افراطی و تفریطی والدین، فرزندان تمایلی نسبت به فراگیری واجبات الهی نخواهند داشت و همچنین رفتارهای خشن والدین به وادارکردن فرزندان برای انجام تکالیف دینی نتیجه معکوس می‌دهد.

جاوید اضافه کرد: امروزه عامل دین‌گریزی بسیاری از جوانان خانواده‌ها هستند چراکه با عدم احساس مسئولیت در قبال انحرافات دینی، با افکار و اندیشه‌های آلوده فرزندانشان را در مسیرهای گمراهی قرار می‌دهند.
معاون پژوهش مدرسه علمیه خواهران نمین با بیان اینکه مسیر صحیح هدایت فرزندان تربیت درست والدین است، تصریح کرد: والدین بایستی سیره زندگی اهل بیت(ع) را در خانواده‌ خود نهادینه کنند چراکه با تربیت دینی، گام‌های استواری در تثبیت آینده اسلامی فرزندان خواهند برداشت.

نقش خانواده در دین‌گریزی جوانان

نقش خانواده در دین‌گریزی جوانان

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha