به گزارش خبرگزاری حوزه، مراسم سیودومین سالگرد ارتحال حضرت آیتالله سید محمدرضا گلپایگانی(ره) با حضور حجتالاسلام والمسلمین محمدی گلپایگانی رئیس دفتر مقام معظم رهبری، علما، تنی چند از اعضای مجلس خبرگان رهبری و جامعه مدرسین حوزه علمیه قم، نمایندگان بیوت مراجع عظام تقلید، مدیران حوزوی، اساتید، فضلای حوزه، برخی مسئولان کشوری و استانی و اقشار مختلف مردم، شامگاه پنجشنبه ۶ دی ۱۴۰۳ در مسجد اعظم قم برگزار شد.
در این مراسم پس از تلاوت آیاتی از کلام الله مجید، حاج عباس حیدرزاده از ذاکران اهل بیت عصمت و طهارت علیهم السلام به مرثیه سرایی و روضه خوانی پرداخت.
در ادامه مراسم، حجتالاسلام والمسلمین علی نظری منفرد با اشاره به این که عمر بهترین کالای انسان هاست و همه مردم مرگ را خواهند چشید، گفت: همه ما انسان ها روزی مرگ را درک خواهیم کرد و به همین خاطر باید با انجام کارهای پسندیده از عمر خود استفاده کرده و در روز مرگ و قیامت دچار افسوس نشویم.
به گفته استاد حوزه علمیه قم، علم آموزی یکی از کارهای درستی است که انسان باید در طول عمر خود آن را دنبال کرده و درپی آن قدم بردارد تا با این وسیله به خدا تقرب پیدا کند.
وی ادامه داد: انسان ها باید به دنبال علمی که به درد دنیا و آخرت آنان بخورد، رفته و با یادگیری علم فقه، بایدها و نبایدهای زندگی و زیست اسلامی خود را دانسته و برای آخرت توشه ای مناسب جمع آوری کنند.
حجتالاسلام والمسلمین نظری منفرد افزود: علمِ دین، امری لازم و ضروری در زندگی روزمره است و فقهای شیعه عمر شریف خود را صرف اجتهاد و فقه کردند تا سعادت مقلدان خود را فراهم سازند. باید همه ما بخشی از وقت خود را صرف دین کرده و در کنار فرصتی که برای دنیای خود قرار می دهیم، زمانی را نیز به تامین و تقویت دین صرف کنیم.
وی اظهار کرد: مرحوم حضرت آیت الله گلپایگانی(ره) فردی متعبد و خود را مقید به انجام دستورات شریعت کرده بود و این افراد از بزرگان و اعاظم علمای شیعه و از افراد شاخص حوزه های علمیه هستند.
استاد حوزه علمیه قم تصریح کرد: علمای بزرگ انسان های خودساخته، معاد باور و ایمان محورند.
حجتالاسلام والمسلمین نظری منفرد با تاکید بر ضرورت الگوگیری از سیره بزرگان برای دستیابی به سعادت، اظهار کرد: نباید دنیا و شیطان انسان را با نشان دادن زیبایی های آن، فریب داده و او را از رسیدن به سعادت اخروی بازدارد.
انتهای پیام
نظر شما