وحیده محمدلو در گفتوگو با خبرنگار خبرگزاری حوزه در ارومیه با بیان اینکه ۹ دی حقیقتا یومالله بود، اظهار داشت: ۹ دی ماه یکی از روزهای ماندگار نظام جمهوری اسلامی است که حضور به موقع و با بصیرت مردم برای دفاع از ولایت و انقلاب سبب عظمت این روز شد و در حقیقت مردم با این حضور به موقع توانستند بساط فتنه گران را جمع کنند.
وی ادامه داد: در فتنه ۸۸ برخی خواص با سکوت خود و برخی با حمایت از سران فتنه، ریزش کردند. اما مردم ما در این جریان واقعا خوش درخشیدند و این حماسه نشان داد که همیشه نباید منتظر واکنش خواص باشیم. بلکه هر جا که لازم بود باید با قول و فعل وارد میدان شد.
استاد حوزه علمیه خواهران آذربایجانغربی خاطرنشان کرد: مردم با بصیرت ایران اسلامی حتی از برخی نخبگان و خواص هم در این حادثه خوش درخشیدند. چرا که این نخبگان در فتنه سکوت اختیار کردند اما مردم پرشورتر از همیشه در صحنه حاضر شدند و در حقیقت ایمان مردم و عشق آنها به اهل بیت عصمت و طهارت به ویژه آقا اباعبدالله الحسین علیه السلام، باعث حماسه ۹ دی شد.
وی تصریح کرد: در قضیهی ۹ دی سال ۸۸ یک نکته اساسی وجود دارد و آن هویت و ماهیت انقلاب، یعنی روحی حاکم بر اصل انقلاب ما که عبارت باشد از دیانت ملت، بود که در استمرار حضور عظیم بینظیر تاریخی در سال ۵۷ بود. کما اینکه در قضایای گوناگون دیگر هم نشان داده شده، لیکن در ۹ دی به شکل بارزی نشان داده شد؛ به طوری که جای انکار و تردید و تامل برای هیچ کس از بدخواهان و دوستان و دشمنان و دیگران باقی نگذارد.
محمدلو گفت: فتنه ۸۸ که با حمایت دشمنان نظام اسلامی برای براندازی نظام جمهوری اسلامی طراحی شده بود و فتنه خطرناکی که با رنگ سبز، اعتقادات مذهبی مردم را هم نشانه گرفته بود و آن با اسم رمز تقلّب شروع شد با شعارهای هنجارشکنانه علیه ارزش های انقلاب و ایجاد آشوب و خراب کردن اموال دولتی و مردم طی ۸ ماه داشت ادامه یافت که الحمدالله با هوشمندی و بصیرت به موقع مردم خنثی شد.
وی ادامه داد: حماسه ۹ دی نشان داد که روشنگری در شرایط فتنه تأثیر بسزایی دارد و نقش رهبر معظم انقلاب در مدیریت بحران فتنه ۸۸ واقعا بی نظیر بود و حماسه ۹ دی مردم ولایتمدار هم به منظور تجدید بیعت مجدد با رهبری نظام اسلامی و حمایت از ارزش های انقلاب به میدان آمدند.
استاد حوزه علمیه خواهران آذربایجانغربی افزود: رهبر انقلاب نخست اصحاب فتنه را به تمکین از قانون فراخواندند و حتی در این باره با برخی از سران آنها جلسات متعدد برگزار کردند و از اختیارات اصل ۵۷ استفاده کردند و براساس آن با تمدید ۵ روزه مهلت رسیدگی به شکایات دادند. اما آنها راه اشتباه را دوباره ادامه دادند و صبر و استقامت، آرامش بی نظیر رهبر انقلاب و توسل به حضرات معصومین و روشنگری معظم له تأثیر بسزایی در پایان فتنه داشتند.
وی در ادامه با اشاره به بخشی از وصیتنامه شهید سلیمانی، گفت: شهید سلیمانی در وصیتنامه خود می فرمایند؛ امروز قرارگاه حسین بن علی، ایران است. بدانید جمهوری اسلامی حرم است و این حرم اگر ماند، دیگر حرمها میمانند. اگر دشمن، این حرم را از بین برد، حرمی باقی نمیماند، نه حرم ابراهیمی و نه حرم محمّدی(ص).
محمدلو تصریح کرد: بحرانها و نگرانیها جزو لاینفک زندگی هر انسانی است. مسئلهای که مهم است نحوه عملکرد انسانها در مواجهه با بحرانها و مشکلات پیش روی او و چگونگی بکارگیری روشهای صحیح برای برون رفت از بحران است و لذا در مواجهه با بحران یا باید تسلیم آن شویم و یا راه حل اصولی را برای خروج از آن پیدا کنیم و انسانهای قوی راه دوم را انتخاب میکنند و بزرگان دینی ما هم همین کار را انجام دادند در تاریخ و از تهدیدها فرصت ساختند.
وی به نقش زنان در بحرانهای تاریخ اسلام اشاره کرد و بیان داشت: زنان تاریخساز دین اسلام هم در مقابل حوادث بحرانی خوش درخشیدند و این خود حاکی از عظمت ایمانی و روحی آنهاست و حضرت زهرا سلام الله علیها هنگام غصب فدک با سخنرانی روشنگرانه خود فدک را بهانه قرار داند و از حق خلافت غصب شده امام علی علیه السلام و شایستگی بر حق ایشان بر ولایت سخن گفتند تا دلهایی آگاه شوند.
استاد حوزه علمیه خواهران آذربایجانغربی افزود: حضرت زینب کبری سلام الله علیها هم هنگام اسارتشان، با سخنرانیهای روشنگرانه خود از خون به ناحق ریخته شده امام حسین علیه السلام و هدف قیام ایشان سخن گفتند، به گونه ای که شرایط را تغییر دادند.
انتهای خبر./
نظر شما