سه‌شنبه ۱۱ دی ۱۴۰۳ - ۰۹:۵۸
تربیت نسل آینده، وظیفه اصلی مادران است

حوزه/ استاد حوزه علمیه خراسان با بیان اینکه خانواده با محوریت مادران آگاه، بنیان‌گذار جامعه‌ای پویا و تمدن‌ساز است، خانواده را ستون اصلی جامعه سالم دانست و به اهمیت «ازدواج به هنگام» و «فرزندآوری» در حفظ نظام تربیتی و اجتماعی تأکید کرد.

به گزارش خبرنگار خبرگزاری حوزه از مشهد، حجت‌الاسلام محمد ابویسانی در نشست بصیرتی مدرسه علمیه حضرت زینب سلام‌الله‌علیها به ضرورت بصیرت در انتخاب اولویت‌ها اشاره کرد و گفت: اگر بصیرت نداشته باشیم، حتی تحلیل ساده‌ترین مسائل نیز دشوار خواهد بود، انسان دغدغه‌مند و مسئولیت‌پذیر می‌تواند در مسیر بصیرت قدم بردارد.

وی تأکید کرد: بصیرت نه تنها در عرصه‌های اجتماعی و سیاسی، بلکه در زمینه تربیت فرزندان نیز نقشی اساسی دارد.

حجت‌الاسلام ابویسانی در ادامه به تبیین نقش مادران در فرآیند تربیت پرداخت و گفت: مادران و معلمان می‌توانند اسباب بقای یک تمدن باشند، چرا که آن‌ها قادرند نسلی آگاه و توانمند بسازند.

وی با استناد به آیه‌ ۴۶ سوره سبأ «قُلْ إِنَّمَا أَعِظُکُمْ بِوَاحِدَةٍ ۖ أَنْ تَقُومُوا لِلَّهِ مَثْنَیٰ وَفُرَادَیٰ ثُمَّ تَتَفَکَّرُوا» به شناخت ظرفیت‌های انسان‌سازی در جامعه، به ویژه در زنان و مادران، تأکید کرد

حجت‌الاسلام ابویسانی با اشاره به فرمایشات رهبر معظم انقلاب، در خصوص خانواده به عنوان مهم‌ترین دستگاه تربیتی و نقش اساسی آن در تشکیل جامعه اسلامی گفت: خانواده سلول جامعه است، اگر خانواده سالم بماند، جامعه نیز سالم خواهد بود.

وی افزود: ستون خانواده زن است و فضای خانواده باید بر مبنای اصول صحیح تمدنی و تربیتی شکل بگیرد.

حجت‌الاسلام ابویسانی به تأکیدات مقام معظم رهبری در خصوص «ازدواج به هنگام» و «فرزندآوری» اشاره کرد و بیان داشت: در سال‌های اخیر، مقام معظم رهبری بر اهمیت این دو موضوع حیاتی تأکید زیادی داشته‌اند. مسئولیت ما طلاب این است که با آگاهی‌بخشی و روشنگری، این مسائل را در جامعه تبیین کنیم و گره‌های ذهنی مردم را باز کنیم.

لازم به ذکر است؛ این نشست توسط واحد تربیتی و تبلیغی مدرسه علمیه حضرت زینب سلام‌الله‌علیها برگزار شد.

اخبار مرتبط

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha