به گزارش خبرنگار خبرگزاری حوزه از مشهد، این همایش که برای اولین بار در سطح ملی برگزار میشود، با هدف نمایش و معرفی دستاوردهای فاخر پژوهشگران علوم دینی، ضمن دریافت مجوز ISC، امکان نمایهسازی آثار برگزیده در سامانه سلیویکا را فراهم کرده است.
همچنین این برنامه بستری برای ارج نهادن به تلاشهای پژوهشی و کاربردی حوزه علمیه خراسان و دیگر محققان حوزوی فراهم میسازد.
نخستین دوره فراخوان آثار پژوهشی حوزه علمیه خراسان در سال ۱۳۸۴ برگزار شد و اکنون، با گذشت ۱۹ سال، نوزدهمین دوره این فراخوان نه فقط در قالب یک رقابت علمی بلکه بهعنوان بستری برای رشد کمی و کیفی پژوهشها قرار گرفته است.
رونمایی از پوستر بیستمین فراخوان
از جذابیتهای این رویداد، رونمایی از پوستر بیستمین دوره فراخوان آثار پژوهشی است که به بهبود کیفی و کمی این فراخوان در سالهای آتی کمک خواهد کرد. بررسیهای آسیبشناسانه و تلاشهای چندساله معاونت علمی حوزه علمیه خراسان در ملیسازی فراخوانها، ظرفیتهای پژوهشی این نهاد را برای جذب بیشتر مخاطبان علمی گسترش داده است و امید میرود در سالهای آینده شاهد افزایش کیفیت آثار دریافتی باشیم.
ویژگیهای نوزدهمین فراخوان
نوزدهمین فراخوان آثار پژوهشی حوزه علمیه خراسان در دو بخش عمومی و ویژه برگزار شد، که بخش عمومی کلیه موضوعات مرتبط با علوم دینی را در بر گرفت و بخش ویژه نیز با محوریت موضوعات کلیدی مانند «حجاب و عفاف»، «امنیت اجتماعی» و «شعار سال: جهش تولید» برگزار گردید.
در این دوره، بیش از ۱۹۴۰ اثر به دبیرخانه این فراخوان ارسال شد که پس از ارزیابی علمی، ۲۵۰ اثر بهعنوان آثار برگزیده و رتبههای یک تا چهار معرفی شدند.
تجلیل از برترینهای پژوهشی
یکی از بخشهای برجسته این همایش، تقدیر از پژوهشگران و منتخبین برترین آثار پژوهشی نوزدهمین دوره است. این رویداد فرصتی برای معرفی استعدادهای پژوهشی، تجلیل از دستاوردهای علمی محققان و گسترش فعالیتهای پژوهشی حوزههای علمیه در سراسر کشور فراهم میآورد.
نظر شما