چهارشنبه ۱۲ دی ۱۴۰۳ - ۱۸:۴۶
طلاب باید خود را در فضای تبلیغی قرار دهند

حوزه/ حجت الاسلام حسینی پور گفت: از مهم ترین رسالت های حوزه های علمیه، تبلیغ است و لذا بزرگترین رسالت یک طلبه نیز به حساب می آید.

حجت الاسلام سید محمد محسن حسینی پور، معاون تبلیغ و امور فرهنگی حوزه علمیه استان یزد، در گفت و گو با خبرنگار خبرگزاری حوزه در یزد، ضمن تبریک فرار رسیدن سالروز ایام الله نه دی، هفته بصیرت و میثاق امت با ولایت، عنوان کرد: از مهم ترین رسالت های حوزه های علمیه، تبلیغ است و لذا بزرگترین رسالت یک طلبه نیز به حساب می آید.

وی ادامه داد: تکلیف ابلاغ و رساندن پیام دین مبین اسلام به معنای واقعی کلمه به نوع بشر برای طلاب انکار ناپذیر است و همین کفایت میکند که هدف ما از خواندن دروس حوزوی، این رسالت مهم باشد.

حجت‌الاسلام حسینی پور با بیان این موضوع که اعتقاد داریم هر طلبه به هر فعالیتی ورود میکند باید یکی از کارهای اصلی او تبلیغ دین مبین اسلام و رساندن مباحث احکام به گوش مردم باشد، تأکید کرد: طلاب باید خود را در این فضا قرار داده و این رسالت الهی و مقدس را به نحو احسن و تخصصی انجام دهند.

معاون تبلیغ و امور فرهنگی حوزه علمیه استان یزد با اشاره به این مطلب که معاونت تبلیغ حوزه‌ های علمیه تدابیری را برای این مهم اندیشیده است، خاطرنشان کرد: اعزام تبلیغی حوزویان اعم از روحانیون و طلاب انواعی دارد که هر طلبه می‌تواند یکی از آنها را انتخاب نموده و رسالت خویش را بجا آورد.

فعال جامعه روحانیت مبارز یزد در پاسخ به درخواست خبرنگار حوزه مبنی بر معرفی طرح های اعزام تبلیغی، بیان کرد: برای طلاب طرح های متنوعی وجود داردکه بعضی از آنها عبارتند از
۱. اعزام هجرت بلند مدت

با شرایط خاصی مانند دارا بودن سطح ۲ حوزه های علمیه، تأهل که با خانواده در یکی از روستاها یا بخش هایی که فاقد روحانی است اعزام می شوند.

٢. اعزام مبلغ مدارس امین

این طرح که حدودا از سال ۱۳۹۰ شروع به کار کرده است و مبلغانی که داری سطح ۲ علمی و توانایی تبلیغ دانش آموزی آنها احراز گردد به یکی از مدارس آموزش و پرورش اعزام و به فعالیت تبلیغی مشغول می گردند.

وی در ادامه ی معرفی و بیان سابقه این طرح تبلیغی، افزود: از ۲ مدرسه آموزش و پرورش شروع شد و در حال حاضر به حدود ۳۵۰ مدرسه رسیده است که فرصت بسیار مغتنم برای طلاب علاقه مند به عرصه تبلیغ دانش آموزی می باشد تا رسما وارد این طرح شده و وظایف تبلیغی خود را انجام دهند.

حجت‌الاسلام حسینی پور در بیان طرح سوم عنوان کرد: (طرح بینات) سومین طرح اعزام تبلیغی طلاب است که در این طرح طلابی که سطح ۲ حوزه های علمیه را هم نداشته باشند می توانند ثبت نام کنند.

وی در ادامه افزود: این طرحِ سهل الوصول برای اکثر طلاب است و شرط آن تکمیل پایه ۳ (کتبی و شفاهی) و احراز توانایی تبلیغی در یکی از سطوح چهارگانه تبلیغی می باشد.

معاون تبلیغ و امور فرهنگی حوزه علمیه استان یزد با بیان این مطلب که فعال کردن مساجد نیز امری مهم است، گفت: اولویت ما در این طرح، فعال شدن مساجد است زیرا با وجود این طرح مساجد غیر فعال، فعال و پویا می شوند.

حجت الاسلام حسینی پور عنوان کرد: طرح مسجد تراز انقلاب اسلامی و ثقلین از جمله طرح هایی می باشد که مبلغان باید در مساجد اجرا نمایند که لازمه آن آموزش می باشد.

وی در ادامه اعلام کرد: برای طلاب، آموزش هایی را در نظر گرفته ایم که این آموزشها بصورت بدو تبلیغ و ضمن تبلیغ و برای همه اعزام ها اعم از غیر حضوری و حضوری می باشد.

حجت الاسلام حسینی پور گفت: در آموزش غیر حضوری سامانه ای وجود دارد به نام سامانه (مهارت خانه طلاب) که این سامانه برای همه طلاب و روحانیون و… نیز مناسب است و هر طلبه ای که بخواهد در هر یک از این طرح ها شرکت نماید استفاده از این دوره های آموزشی، بهترین فرصت برای یادگیری اصول تبلیغ تخصصی می باشد.

وی ادامه داد: بعد از شرکت در دوره ها به صورت غیر حضوری، سامانه مهارت خانه ی طلاب در پایان برای شرکت کننده، در همان سایت گواهی نیز صادر می کند.

معاون تبلیغ و امور فرهنگی حوزه علمیه استان یزد در سفارشی به طلاب، گفت: در سامانه (مهارت خانه طلاب) حداقل ماهی یک دوره ی آموزشیِ مناسب با فعالیت تبلیغی خود را شرکت نمایند.

حجت‌الاسلام حسینی پور خاطرنشان کرد: دوره های حضوری برای مبلغان و مبلغات هجرت و امین وجود دارد که به صورت مرتب و منظم البته به صورت شهرستانی برگزار می‌شود.

وی در پایان افزود: برای مبلغان (طرح بینات) نیز دوره های حضوری تعریف شده است ولی با مسائل درسی آنها تداخلی وجود دارد که به زودی رفع می شود.

انتهای پیام

اخبار مرتبط

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha