حجت الاسلام حسین صلاحی در گفت و گو با خبرنگار خبرگزاری « حوزه » در کرمانشاه، ضمن تبریک حلول ماه رجب المرجب، بهار خودسازی، اظهار داشت: همانطور که طبیعت با فصل بهار زنده میشود و به کمال میرسد، انسان نیز با آغاز فصل رجب ، میتواند فصل خودسازی خود را آغاز کند، تا در ماه شعبان به اوج خود برسد و در ماه مبارک رمضان به تکامل لازم روحی دست یابد.
معاون آموزش حوزه علمیه کرمانشاه ، با اشاره به اینکه ماه رجب یکی از ماههای حرام است که حتی قبل از اسلام نیز در تقویم اسلامی به عنوان ماهی مقدس شناخته میشد، گفت: در این ماه، جنگ و اعمال خشونت علیه یکدیگر ممنوع بود و همه مردم تلاش میکردند، تا صلح و آرامش را برقرار کنند.
این استاد حوزوی، ماه رجب را مقدمهای برای اینکه انسان با آمادگی لازم به استقبال ماه مبارک رمضان برود، دانست و گفت: ماه مبارک رجب، به عنوان ماهی ویژه برای خودسازی و تقویت ایمان، در لسان علمای دینی و روایات معتبر به عنوان بهار خودسازی یاد شده است.
حجت الاسلام صلاحی گفت: همانطور که انسان برای حضور در یک مهمانی بزرگ و با عظمت خود را از قبل آماده میکند، تا بهترین بهرهها و لذتها را ببرد، ماه رجب نیز آغاز راهی است برای آمادگی جهت بهرهبرداری هرچه بیشتر از ماه مبارک رمضان.
وی افزود: در ماه مبارک رمضان، پاداش اعمال دو چندان است و خداوند به دلیل قداست و عظمت این ماه، پاداشهای مضاعفی به اعمال خیر اعطا میفرماید و بهمین خاطر ماه رمضان، ماه بخشش و مغفرت است و در این ماه درهای رحمت الهی به سوی بندگان گشوده میشود.
معاون آموزش حوزه علمیه کرمانشاه ، با بیان اینکه دعاها در ماه رجب، مستجاب میشوند و خداوند ابواب رحمت خود را بیش از هر زمان دیگری به روی بندگان باز میکند، گفت: ماه مبارک رجب، فرصتی طلایی برای تقویت ایمان و خودسازی است، از جمله اعمال مهم این ماه، روزه گرفتن است که بسیار در روایات اسلامی سفارش شده است، حتی در روز قیامت، گروهی به نام « رجبیون » محشور خواهند شد.
حجت الاسلام صلاحی با برشمردن فضائل ماه رجب گفت: در روایت آمده است که در روز قیامت، منادی در بین اهل محشر ندا میدهد: « کجا هستند اهل ماه رجب؟ » آنهایی که در این ماه روزه میگرفتند و آن را گرامی میداشتند، حساب و کتابشان با دیگران متفاوت خواهد بود.
وی با پرداختن به یکی از دعاهای وارده در ماه رجب گفت: نماز و دعاهایی که در این ماه توصیه شدهاند، از جمله دعای معروف « یَا مَنْ أَرْجُوهُ لِکُلِّ خَیْرٍ وَ آمَنُ سَخَطَهُ عِنْدَ کُلِّ شَرٍّ. » که بعد از هر نماز وارد شده و وعده داده شده که هر کسی این دعا را بخواند، خداوند از گناهان او میگذرد.
این استاد حوزوی، با اشاره به اینکه در ماه رجب ، برکت و لطف ویژهای از سوی خداوند به همراه دارد، خاطر نشان کرد: از جمله اعمال دیگر این ماه، زیارت قبور مطهر پیامبر عظیم الشأن(ص) و ائمه هدی(ع) ، زیارت رجبیه، حج و امیرالمومنین و امام حسین (علیهماالسلام) است.
وی در پایان گفت: انشاءالله که خداوند به همه ما توفیق بهرهگیری از تمام شبها و روزها و ساعات این ماه عزیز و مبارک را عنایت بفرماید و مقدمهای برای استفاده هرچه بیشتر و بهتر از ماه مبارک رمضان باشد.
نظر شما