پنجشنبه ۱۳ دی ۱۴۰۳ - ۱۶:۲۷
چگونگی استفاده از ظرفیت‌ زنان در تحقق الگوی سوم زن مسلمان

حوزه/ مدیر حوزه علمیه خواهران استان خوزستان گفت: محوریت یک خانواده زن هست و اگر زن یک خانواده دچار مشکل شود یا زن یک خانواده را از خانواده جدا کنیم، خانواده فرو می‌پاشد و فروپاشی خانواده به آسیب‌های اجتماعی خاصی برای تک‌تک اعضای خانواده ایجاد می‌شود.

به گزارش خبرگزاری حوزه، حجت الاسلام والمسلمین طاهر در مراسم اختتامیه همایش ملی ملزومات، ساز و کارها و موانع تحقق الگوی سوم زن مسلمان که امروز در شهرستان اهواز استان خوزستان برگزار شد، گفت: این برنامه، اولین همایشی است که در استان خوزستان برگزار شده و موفق شده‌ایم از پایگاه استنادی علوم جهان اسلام و سیویلیکا مجوزهای لازم را اخذ کنیم.

وی با اشاره به عنوان همایش «ملزومات سازوکارها و موانع تحقق الگوی سوم زن مسلمان» و دلایل انتخاب این عنوان گفت: انتخاب این موضوع به جهت تأکیدات مقام معظم رهبری بود، چرا که در این چندین و چند سال با فتنه‌هایی مواجه هستیم که از ظرفیت زنان در آنها استفاده می‌شود، بنابراین لازم بود این همایش برگزار شود که مسیر و مجرایی برای رفع این شبهات باز شود.

مدیر حوزه علمیه خواهران استان خوزستان افزود: محوریت یک خانواده زن هست و اگر زن یک خانواده دچار مشکل شود یا زن یک خانواده را از خانواده جدا کنیم، خانواده فرو می‌پاشد و فروپاشی خانواده به آسیب‌های اجتماعی خاصی برای تک‌تک اعضای خانواده ایجاد می‌شود، آسیب‌هایی که در اجتماع بروز پیدا می‌کند و اساساً موجودیت انسان و کمال انسان را تحت‌الشعاع قرار می‌دهد. دشمن جایگاه زن و مادری خانواده را مورد هدف قرار داده است و دلیل انتخاب این موضوع و عنوان نیز به همین سبب بود همایشی که در ظاهر همایش علمی پژوهشی است اما در اصل مباحث فرهنگی جامعه را مطرح می‌کند.

وی گفت: ما در آذر ماه سال ۱۴۰۲ موفق شدیم ۴ تفاهم‌نامه با مرکز نشر هاجر، جهاد کشاورزی، دانشگاه کشاورزی، بنیاد حفظ آثار و نشر ارزش‌های دفاع مقدس و همچنین با دانشگاه چمران منعقد کنیم و ذیل این تفاهم‌نامه‌ها برنامه‌های متنوعی به صورت مشترک برگزار شد.

حجت الاسلام والمسلمین طاهر با اشاره به برنامه‌های برگزار شده، گفت: ذیل این همایش و تفاهم‌نامه‌ها، ۵۸ نشست علمی در سطح استان خوزستان برگزار شد، همجنین ۹ کرسی آزاداندیشی در سطح استان برگزار شد که نحوه اجرای برنامه کرسی آزاداندیشی در برخی از شهرستان‌ها به صورت مدرسه‌ای و در برخی از شهرستان‌ها در سطح شهرستان با حضور هم اساتید حوزوی هم اساتید دانشگاهی و مسئولین شهرستان برگزار شد.

وی افزود: مجموعاً چهار کرسی علمی ترویجی ذیل همایش برگزار شده و در نهایت ما ۱۸۸۷ مقاله از سطح کشور دریافت کرده‌ایم که از این تعداد امتیاز ۱۹ اثر بالای ۶۰ بود که مجدداً با نگاه سختگیرانه‌تری ورود کردیم و امتیاز را به ۷۰ رساندیم و باز ۱۲ نفر جزو برگزیدگان ما شدند. ما مجدداً این دایره را تنگ‌تر کرده و در نهایت سه نفر و سه مقاله به عنوان برگزیده نهایی انتخاب شدند که در روز گذشته نشست‌های علمی مرتبط با این سه برگزیده برگزار و مقالات توسط جنابان آقای دکتر بستان، آقای دکتر هدایت‌نیا و آقای دکتر مرعشی نقد و بررسی شدند.

مدیر حوزه علمیه خواهران استان خوزستان در انتهای سخنان خود گفت: مجموعاً ۵۹ حوزه علمیه خواهران، مؤسسه آموزشی پژوهشی و دانشگاهی با این همایش همکاری داشتند. همچنین استان‌های قم، تهران، چهارمحال و بختیاری، مرکزی، فارس، سیستان و بلوچستان و آذربایجان شرقی با ما ذیل این همایش همکاری خوب و پررنگی داشتند.

اخبار مرتبط

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha