جمعه ۲۱ دی ۱۴۰۳ - ۱۱:۵۸
حضور حوزه‌ و مراکز دینی در قم دانش‌آموزانی با روحیه انقلابی تربیت می‌کند

حوزه/ رحمانی گفت: استان قم به دلیل موقعیت مذهبی خاص خود و حضور حوزه‌های علمیه و مراکز دینی، دانش‌آموزانی با روحیه انقلابی تربیت می‌کند، این روحیه می‌تواند به تقویت اخلاق و ارزش‌های اجتماعی در نسل آینده کمک کند.

به گزارش خبرنگار خبرگزاری حوزه، نشست "اقشار تخصصی" پیرامون بررسی امور مرتبط با موضوعات دانش آموزان با حضور علی رحمانی رئیس اقشار دانش آموزی جمعیت حامیان انقلاب اسلامی استان قم برگزار شد.

رحمانی در این نشست گفت: استان قم به دلیل موقعیت مذهبی خاص خود و حضور حوزه‌های علمیه و مراکز دینی، دانش‌آموزانی با روحیه انقلابی تربیت می‌کند، این روحیه می‌تواند به تقویت اخلاق و ارزش‌های اجتماعی در نسل آینده کمک کند.

وی افزود: آثار نامه‌ رهبری و اهمیت آن به جوانان غربی را امروز در کشورهای مختلف می‌بینیم؛ ارتباط مؤثر با جوانان قطعا راهگشای مشکلات جامعه است و باید از ایده آنها استفاده نمود.

رئیس اقشار دانش آموزی جمعیت حامیان انقلاب اسلامی استان قم به دو نقطه قوت اقشار دانش آموزشی در قم اشاره کرد و گفت: نقاط قوت اقشار دانش آموزشی در قم عبارتست از تسهیلات آموزشی و امکانات خوب مدارس؛ قم به عنوان یکی از استان‌های نسبتاً پیشرفته در زمینه زیرساخت‌های آموزشی، امکانات مناسبی در بسیاری از مدارس دارد بسیاری از مدارس در این استان به امکانات مدرن و فناوری‌های آموزشی مجهز هستند که می‌تواند به بهبود کیفیت آموزش کمک کند؛ و نقطه قوت دوم آموزش‌های تخصصی و مدارس خاص است، قم دارای مدارس خاص و تخصصی در زمینه‌های مذهبی و علمی است که برای برخی از دانش‌آموزان انگیزه بیشتر جهت حضور در این مدارس ایجاد می‌کند.

وی در تبیین نقاط ضعف اقشار دانش آموزی در قم گفت: اولین نقطه ضعف قم در این عرصه مشکلات اقتصادی خانواده‌هاست، با وجود حمایت‌های دولتی، همچنان برخی از خانواده‌ها با مشکلات اقتصادی مواجه هستند که تأثیر منفی بر تحصیل و زندگی دانش‌آموزان دارد این مسئله می‌تواند باعث ترک تحصیل یا مشکلات در ادامه تحصیل شود.

رحمانی تهدیدات اقتصادی و مالی را دومین نقطه ضعف دانست و تاکید کرد: کاهش بودجه‌های دولتی و مشکلات اقتصادی ممکن است تأثیر منفی بر کیفیت آموزش و امکانات مدارس بگذارد این مسئله به ویژه در زمینه خرید تجهیزات، بهبود زیرساخت‌ها و پرداخت حقوق معلمان می‌تواند مشکل‌ساز باشد.

وی در ادامه سخنان خود در تبیین چالش‌ها و راهکارهای مرتبط در این عرصه گفت: چالش اول استفاده محدود از فناوریست و راهکار آن توسعه زیرساخت‌های اینترنتی و دیجیتال در مدارس و ایجاد دوره‌های آموزشی برای معلمان به منظور استفاده بهینه از ابزارهای دیجیتال می‌تواند به ارتقای کیفیت آموزش کمک کند.

رئیس اقشار دانش آموزی جمعیت حامیان انقلاب اسلامی استان قم گفت: دومین چالش نابرابری آموزشی در مناطق مختلف استان است و راهکار آن برنامه‌ریزی برای توزیع منابع آموزشی به صورت عادلانه‌تر میان مناطق شهری و روستایی استان و توجه ویژه به مناطق محروم می‌تواند نابرابری‌ها را کاهش دهد.

وی چالش بعدی را عدم هماهنگی میان مراکز آموزشی مذهبی و عمومی دانست و گفت: راهکار این موضوع نیز ایجاد پل‌های ارتباطی میان مدارس عمومی و مدارس مذهبی و تقویت همکاری‌های آموزشی و فرهنگی می‌تواند به تعادل بهتر در آموزش و پرورش در استان قم کمک کند.

رحمانی در نتیجه گیری سخنان خود گفت: برای بهبود شرایط آموزشی در استان قم، لازم است تا علاوه بر حفظ نقاط قوت موجود، نقاط ضعف شناسایی شده رفع شود و به فرصت‌ها و تهدیدها به طور مؤثر واکنش نشان داده شود، توسعه فناوری، گسترش همکاری‌ها، و توجه به نیازهای اقتصادی و اجتماعی خانواده‌ها می‌تواند به عنوان استراتژی‌های کلیدی برای ارتقای کیفیت آموزش در استان قم مطرح باشد.

اخبار مرتبط

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha