به گزارش خبرنگار خبرگزاری حوزه از اراک،خانم مشایخی استاد مدرسه علمیه فاطمه الزهرا اراک در سومین جلسه شرح دعای ماه رجب با اشاره به فراز "تحننا منه و رحمه"، بیان کرد: این عبارت حاوی احساس مراقبت و رحمتی است که خداوند نسبت به بندگان خود دارد.
به گفته خانم مشایخی، "تحنن" به معنای احساس نیاز و مراقبت است و "حنان" یکی از صفات خداوند است. این صفات در ابتدای دعا بیانگر شیوه صحیح دعا کردن هستند. یعنی ابتدا باید به صفات و ویژگیهای خداوند اشاره کرد و سپس خواستههای خود را مطرح نمود.
وی در ادامه به فراز "اعطنی بمسئلتی ایاک" اشاره کرد و افزود:که یکی از مهمترین خواستههای ما در دعای ماه رجب، درخواست بخشش همه خوبیهای دنیا و آخرت است.
این استاد حوزه با تأکید بر اینکه خداوند درهای رحمت خود را گشوده و به بندگان دستور داده است که از این رحمت بهرهمند شوند، اظهار داشت: "ما نیز با خواندن این دعا، از خداوند میخواهیم که همه خوبیها را نصیب ما کند و ما را از شر دنیا و آخرت حفظ نماید."
به گفته مشایخی، امید به اجابت دعا، ناشی از توصیفاتی است که در ابتدای دعا از خداوند شده است. با توجه به این توصیفات، ما امیدواریم که خداوند به دعاهایمان پاسخ مثبت دهد و همه خواسته هایمان را به اجابت رساند.
نظر شما