شنبه ۶ بهمن ۱۴۰۳ - ۱۵:۰۸
نقش تبلیغ تخصصی در حل مسائل فرهنگی کشور

حوزه / حجت الاسلام والمسلمین روستاآزاد گفت: بسیاری از مباحث مرتبط با جوانان و نوجوانان با کار فردی پاسخگو نیست و نیازمند قالب‌هایی از تبلیغ است که هم‌افزایی، کار تیمی و کار گروهی را شامل شود.

به گزارش خبرگزاری حوزه، نشست مدیران فرهنگی و تبلیغی دفتر تبلیغات اسلامی به میزبانی دفتر تبلیغات اسلامی شعبه خراسان رضوی با حضور حجت الاسلام والمسلمین سعید روستاآزاد معاون فرهنگی و تبلیغی دفتر تبلیغات اسلامی حوزه علمیه قم برگزار شد.

حجت الاسلام والمسلمین روستاآزاد ضمن گرامی داشت یاد و نام شهید رئیسی، اقدامات رئیس جمهور شهید در عرصه فرهنگ و تبلیغ را قابل تقدیر برشمرد و اظهار داشت: در سال گذشته و همچنین سال جاری با توجه به حمایت‌های دولت مرحوم آیت شهید رئیسی، حجم فعالیت های تبلیغی افزایش و شاهد آمار رو به رشد آن بودیم.

عضو هیئت علمی پژوهشگاه علوم و فرهنگ اسلامی گفت: افزایش بودجه لزوماً به افزایش اثربخشی منجر نمی‌شود و این موضوع به عملکرد ما بستگی دارد، باید تا جایی که ممکن است، بودجه موجود را در اولویت‌های اصلی هزینه کرد و بیشترین بهره را از آن برد و ارزیابی و بازخوردگیری از فعالیت ها نقش مهم در این موضوع دارد.

وی به اهمیت تبلیغ گروهی پرداخت و اظهار کرد: این رویکرد در برخی از نمایندگی‌ها و شعب دفتر تبلیغات اسلامی موفق بوده و در برخی دیگر به اندازه‌ کافی موفقیت‌آمیز نبوده است، تبلیغ گروهی نباید فقط یک عنوان بدون محتوا باشد که بودجه جذب کند، بلکه باید به صورت هدفمند، هم‌افزا و مستمر همراه با بازخوردگیری و ارزیابی باشد.

حجت الاسلام والمسلمین روستاآزاد ابراز کرد: بسیاری از مباحث مرتبط با جوانان و نوجوانان با کار فردی پاسخگو نیست و نیازمند قالب‌هایی از تبلیغ است که هم‌افزایی، کار تیمی و کار گروهی را شامل شود، تبلیغ گروهی مورد نظر با استفاده از ظرفیت‌ها و قالب‌های نو و متنوع، می تواند اکثر مشکلات فرهنگی در کشور را حل کند.

معاون فرهنگی و تبلیغی دفتر تبلیغات اسلامی به مولفه‌های اصلی تبلیغ گروهی اشاره کرد و ادامه داد: تکیه بر خرد جمعی، هم افزایی، برنامه ریزی، ارزیابی و نوآوری از مولفه‌های تبلیغ گروهی بوده و معمولا این مولفه ها در تبلیغ فردی مشاهده نمی‌شود، در دیدار مسولان دفتر تبلیغات اسلامی با رهبر معظم انقلاب در سال۱۳۹۷ نیز ایشان در بیانات خود تبلیغ گروهی را شکل برجسته‌ای از تبلیغ برشمردند.

حجت الاسلام والمسلمین روستاآزاد به تشریح رویکرد تبلیغ تخصصی پرداخت و بیان کرد: تبلیغ تخصصی با هدفمندی و نگاه حل مسئله، اتفاقات مبارکی است که پس از ایجاد قطب‌ها در دفتر تبلیغات اسلامی رخ داده، این اداره کل در بیش از ۶۰ رشته تخصصی، ارائه خدمات، حمایت و پشتیبانی از مبلغانی را برعهده دارد که غیر از تحصیلات مرسوم حوزوی دارای تحصیلات تخصصی اعم از حوزوی و دانشگاهی هستند.

وی تصریح کرد: مرکز آموزش‌های کاربردی از دیگر بخش‌های معاونت فرهنگی و تبلیغی دفتر تبلیغات اسلامی بوده که سالانه دوره‌های متعددی با هدف ارتقاء سطح علمی و مهارتی مبلغان و فعالان فرهنگی در سراسر کشور به صورت حضوری و مجازی برگزار می‌نماید، هم اکنون بیش از ۲۰۰ هزار دقیقه محتوای آموزشی مورد نیاز مبلغان و فعالان فرهنگی، در موضوعات مختلف تهیه و تدوین شده است.

انتهای پیام. /

اخبار مرتبط

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha