چهارشنبه ۶ فروردین ۱۴۰۴ - ۱۴:۱۸
افزایش وجدان کاری مسئولان، رضایت‌مندی مردم را به دنبال خواهد داشت

حوزه/ حجت الاسلام والمسلمین حسینی گفت: مسئولان  می‌توانند با افزایش وجدان کاری در محیط پیرامونی خود به رضایت‌مندی مردم کمک کنند.

به گزارش خبرنگارخبرگزاری حوزه از کاشان، حجت الاسلام والمسلمین سیدسعید حسینی، امروز در اولین جلسه شورای اداری شهرستان کاشان که باحضور فرماندار ویژه کاشان، نمایندگان مجلس شورای اسلامی شهرستان های کاشان، آران و بیدگل، نطنز، بادرود و بخش قمصر و مسئولان دستگاه‌های اجرایی در گلزار شهدای دارالسلام این شهرستان برگزار شد، با اشاره به اینکه مسئولان علاوه بر جامعه در منزل نیز وظایفی دارند، اظهار داشت: به مسئولان توصیه می‌کنم برای همسر و فرزندان خود وقت بگذارند و شاکر زحمات آنها باشند.

حجت الاسلام والمسلمین حسینی با بیان اینکه اجازه ندهیم حرف‌های مقام معظم رهبری روی زمین بماند، افزود: اگر امت، در اطاعت از ولی جامعه سستی کند، استخلاف اجتماعی به دیگران منتقل می‌شود.

امام جمعه کاشان با بیان اینکه سه توصیه رهبر معظم انقلاب درخواندن سوره فتح، دعای توسل و دعای ۱۴ صحیفه را به جا بیاوریم، تصریح کرد: در اعمال شب‌های ماه مبارک رمضان خواندیم، که مرا ناصر دین خود قرار ده و دیگری را به جای من قرار مده.

حجت الاسلام والمسلمین حسینی برلزوم بالا بردن وجدان کاری در ادارات تاکید کرد و یادآور شد: مسئولان می‌توانند با افزایش وجدان کاری در محیط پیرامونی خود به رضایتمندی مردم کمک کنند.

عضوخبرگان رهبری با بیان اینکه مسئولان در خدمت به مردم از شهداء الگوبرداری کنند، ابراز کرد: مسئولان با شرکت در نماز جمعه و نماز جماعت ادارات، در دسترس مردم باشند.

امام جمعه کاشان با تأکید بر لزوم حضور پرشور مردم در راهپیمایی روز جهانی قدس امسال، خاطرنشان گرد: عزیزان فلسطینی اعلام کرده‌اند هر زمان اجتماع مردم در راهپیمایی‌های روز جهانی قدس بیشتر باشد ما به مقاومت دلگرم‌تر می‌شویم.

حجت الاسلام والمسلمین حسینی با اشاره به یاوه‌گویی های ترامپ، اظهار کرد: رهبر معظم انقلاب، با قلب الهی به ترامپ فرمودند، اگر تهدید کنی تهدیدت می‌کنیم و اگر تهدید را عملی کنی تهدیدمان را عملی می‌کنم، لذا هرچقدر مکر کفار زیاد باشد اما در مقابل تدبیر ولی الهی ناتوان خواهند بود.

نماینده ولی فقیه در کاشان، از خدمات مدیران منطقه کاشان در برگزاری خدمات سفر و کنگره ملی شهدای این منطقه قدردانی کرد.

انتهای پیام. /

اخبار مرتبط

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha