سه‌شنبه ۱۸ خرداد ۱۳۸۹ - ۱۲:۰۹
برگزاری کارگاه‌های آموزشی اساتید حوزه ضروری است

مدیر مدرسه علمیه حجت‌بن‌الحسن(ع) برای آشنایی بیشتر با مسائل و شیوه‌های جدید آموزش، برگزاری کارگاه‌های آموزشی ویژه اساتید حوزه‌های علمیه را ضروری دانست.

حجت‌الاسلام محمدعلی مطلبی‌فشارکی در گفت‌وگو با سرویس استان‌های مرکز خبر حوزه با اشاره به ضرورت افزایش آگاهی اساتید حوزه افزود: در ایامی مانند تابستان که اساتید فراغت بیشتری را در اختیار دارند،‌ زمان مناسبی برای برگزاری کارگاه‌های آموزشی اساتید است.

حجت‌الاسلام مطلبی با اشاره به اینکه در شرایط کنونی روش‌های تدریس گذشته نمی‌تواند نیازهای علمی طلاب را برآورده سازد، بیان داشت: مسئولان باید به کارگاه‌های آموزشی اساتید اهمیت  بیشتری قائل شوند، تا اساتید بتوانند تمامی مطالب مورد نیاز طلاب را به آنها ارائه دهند.

مدیر مدرسه علمیه حجت‌بن‌الحسن(ع) در تکمیل سخن  خود افزود: وقتی استادی در این کارگاه‌های آموزشی حضور پیدا کرد، با نقاط ضعف و قوت خود آشنا شده در نتیجه کیفیت تدریس خود را ارتقا می‌دهد.

این استاد حوزه در ادامه با اشاره به اهمیت پژوهش، گفت: متأسفانه برخی از مدارس علمیه هنوز اهمیت پژوهش را درک نکرد‌ه‌اند و نسبت به آن غافل هستند.

وی یادآور شد: برای گسترش فرهنگ پژوهش در میان طلاب و حوزه‌های  علمیه، باید به مسئله پژوهش طلاب و راه‌اندازی معاونت پژوهش در حوزه‌های علمیه و تأمین اعتبارات آن بها داد و طلاب را در این زمینه همراهی کرد.

وی با اشاره به اینکه هم‌اکنون در تهران مقدمات کار از سوی مرکز مدیریت در حال فراهم شدن است، تأکید کرد: این کار احتیاج به همتی والا دارد که مرکز مدیریت و در ادامه مدیران و معاونت‌های پژوهشی مدارس علمیه تهران باید وارد عرصه شوند و طلاب را به این امر تشویق نمایند.

حجت‌الاسلام مطلبی‌فشارکی با بیان اینکه پژوهش باید به ‌عنوان یکی از مواد درسی برای راه‌یابی به سطوح بالاتر در نظر گرفته شود، ادامه داد: البته باید توجه داشت که پژوهش طلبه از اندوخته‌های فکری خود ریشه گرفته باشد.

وی در بخش دیگری از این گفت‌وگو با اشاره به ضرورت تحول در حوزه، تصریح کرد: بعضی‌ها تصور می‌کنند که تحول به معنی به هم ریختن کتاب‌های درسی و پایه‌های تحصیلی است،‌ در صورتی که با توجه به فرمایشات مقام معظم رهبری، تحول در حوزه باید با حفظ محتوا باشد.

 حجت‌الاسلام مطلبی‌فشارکی با اشاره به نا کارآمد بودن برخی از کتب درسی حوزه بیان داشت: برخی از کتب حوزه، با توجه به نیازهای روز، جوابگوی نیازهای علمی طلاب و جامعه نمی‌باشد.

مدیر مدرسه علمیه حجت‌بن‌الحسن(ع) تهران افزود: محتوای کتب آموزشی باید پرمحتواتر و کلاسیک‌تر از گذشته باشد. به این معنا که، طلبه‌ پایه سوم که ادبیات را خوانده، باید بتواند هم مقالات عربی بنویسد و هم مطالعه کند.

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha