به گزارش سرويس استان هاي مركز خبر حوزه، در اين جلسه، نویسنده پايان نامه به ضرورت پرداختن به موضوع اين پايان نامه با عنوان «بررسي تلقيح مصنوعي از منظر فقهي و حقوقي» اشاره کرد و گفت: 60 الی 80 ميليون نفر در دنيا با مشكل ناباروري روبرو هستند كه اين تعداد در كشورمان یکونیم ميليون نفر است.
حجت الاسلام يوسفي افزود: اين مسأله باعث ايجاد مشكلاتي در ميان مردم از جمله مشكلات روحي رواني، خانوادگي و در بعضي موارد منجر به جدايي زوجين از يكديگر مي شود.
وی با بيان اينكه تهيه اين پايان نامه بيش از دو سال زمان برده است اظهارداشت: پايان نامه مذكور در چهار بخش منطقي شامل: كليات و شقوق مختلف تلقيح مصنوعي، پرداختن به مباحث فقهي و حقوقي پيرامون اين مسأله، جايز بودن لقاح مصنوعي از ديدگاه اسلام و در پايان خلاصه اي از ديدگاه مؤلف و ديگران تدوین شده است.
حجتالاسلام یوسفی در پايان اظهارداشت: اين پايان نامه با روش تحقيق كتابخانه اي و شيوۀ بحث حوزوي تأليف شده است.
در ادامه حجت الاسلام دانشور ثاني، به عنوان استاد داور محتواي پايان نامه را خوب و نو ارزيابي كرد و عنوان داشت: در حوزه علميه به اين موضوع كمتر پرداخته شده است.
وي اشكالات عمدۀ پايان نامه را در زمينه شكلي و ويرايشي دانست ولي در عين حال محتواي آن را مورد تأييد قرار داد.
گفتني است اين پايان نامه كه با راهنمائي حجت الاسلام اصغري و مشاوره حجت الاسلام والمسلمین حسيني تأليف شده است، مورد تایید هیأت داوران قرار گرفت.