به گزارش سرويس استان هاي مركز خبر حوزه، حجت الاسلام و السلمين اكبر فرجام در نشستي با جمعی از طلاب مدرسه علميه امام محمد باقر(ع) مشهد، با بيان اين مطلب، اظهار داشت: مطالعه و بررسي مشكلات و پرداختن دقيق به آن باعث مي شود تا زمينه هاي حضور طلاب در عرصه هاي مختلف فرهنگي و اجتماعي هموارتر شود.
وي، جوانان را افرادي با نشاط و داراي انرژي فوق العاده دانست و افزود: اين قشر از جامعه با اين روحيات هرگز نسبت به وضع موجود اقناع نمي شوند و دائم در فكر تغيير، تحول و بهتر شدن وضع موجود هستند؛ لذا دوران جواني بهترين دوران براي كسب علم و انجام فعاليتهاي سازنده در عرصه هاي مختلف است.
عضو شوراي برنامه ريزي مديريت حوزه علميه خراسان، ضمن تأكيد بر حضور افراد نخبه و مستعد در حوزه هاي علميه، ادامه داد: برنامه ريزيهاي انجام گرفته در اين مركز علمي با در نظر گرفتن متوسط استعدادها صورت مي گيرد تا نسبت به هيچ يك از طلاب با هر ضريب هوشي اجحافي صورت نگيرد.
حجتالاسلام و المسلمين فرجام، با بيان اينكه در برنامه ريزي ها نبايد آرمان گرايانه تصميم گرفت، تأكيد كرد: در مدارس علميه استعداد هاي مختلفي در زمينه هاي توليد علمي، تبليغي و... وجود دارند كه مركز مديريت حوزه براي تمام اين استعدادها برنامه ريزي شايسته اي در نظر گرفته است.
مدير اجرايي حوزه علميه خراسان، به فعاليتهاي صورت گرفته پيرامون تخصصي شدن رشته ها در حوزه علميه خراسان اشاره كرد و افزود: در بحث تخصصي شدن رشته ها، دانشگاه علوم اسلامي رضوي و مدرسه علميه عالي نواب با ارائه دروس تخصصي حقوق، علوم قرآن و حديث، فلسفه وكلام اسلامي و ادبيات عرب به جذب طلاب مستعد در اين زمينه ها پرداخته اند.
وي، از بزرگ نمايي مشكلات موجود در حوزه انتقاد كرد و ادامه داد: عده اي در صدد آن هستند تا مشكلات موجود را بزرگ جلوه دهند و فعاليتهاي صورت گرفته در زمينه هاي مختلف كم اهميت نشان داده شود.
عضو شوراي برنامه ريزي مديريت حوزه علميه خراسان در پايان خاطر نشان كرد: طلاب با بررسي مشكلات و راه حلهاي آن طي شش ماه آينده طرحي را به مركز مديريت حوزه علميه خراسان ارائه دهند تا با بررسي همه جانبه، در جهت رفع آنها اقدام شود.
گفتني است، حاضرين در اين ديدار، ضمن بيان مشكلات پيش روي طلاب در امر تحصيل و حضور در عرصه هاي مختلف اجتماعي به ارائه نظرات خود در اين زمينه ها پرداختند.
نظر شما