شنبه ۲۴ آذر ۱۴۰۳ |۱۲ جمادی‌الثانی ۱۴۴۶ | Dec 14, 2024

مدرسه علمیه مهدی موعود قم، با اجرای طرح ابتکاری استادیاری در این مدرسه، طلاب پایه‌های پنجم و ششم را به تدریس پایه‌های پایین‌تر مشغول کرده است.

حجت‌الاسلام والمسلمین عبدالرضا محمودی در گفت وگو با مرکز خبر حوزه، با اشاره به تاریخچه‌ای از تشکیل مدرسه علمیه امام مهدی‌موعود‌(عج) قم اظهار داشت: این مدرسه از سال 64 تحت اشراف حضرت آیت الله نوری‌همدانی تاسیس و از آن زمان تاکنون مشغول تربیت طلاب علوم دینی است.

وی با بیان این که مدرسه مهدی موعود همانند دیگر مدارس علمیه زیرنظر مرکز مدیریت حوزه اداره می‌شود، افزود: فعالیت مدرسه تحت اشراف یک مرجع تقلید از ویژگی‌های ممتاز این مدرسه بود و معظم‌له نیز بر نحوه فعالیت‌های آن و وضعیت تحصیلی طلاب نظارت ویژه دارند.

معاون آموزش مدرسه امام مهدی‌موعود‌(عج) با اشاره به این که از ابتدا تاکنون در این مدرسه بالغ بر 520 نفر فارغ‌التحصیل شده‌اند، گفت: این مدرسه آموزشی مخصوص طلاب پایه یک تا شش بوده و هم‌اکنون 150 طلبه و 30 استاد در آن مشغول تحصیل و تدریس می‌باشند.

وی در ادامه با اشاره به برخی از برنامه‌های آموزشی و فعالیت‌های مدرسه علمیه مهدی موعود (عج) ابراز داشت: طرح آموزشی استاد یاری، یکی از طرح‌های موفق این مدرسه است که در آن از بین طلاب پایه 5 و 6 طی آزمونی افرادی برای استادیاری و تدریس در پایه‌های اول و دوم انتخاب می‌شود و با اجرای این طرح وقتی طلاب سطح یک را به پایان می‌رسانند، آمادگی کامل در زمینه تدریس آن را دارا می‌باشند.

حجت‌الاسلام والمسلمین محمودی، طرح شناسایی طلاب ضعیف و تقویت آنان، تشکیل کمیته‌های تخصصی درسی، تدوین چشم‌انداز پژوهش شش ساله، برگزاری کلاس‌های تفسیر در مدرسه، برگزاری کارگاه‌های تالیف کتاب و پایان‌نامه‌نویسی، راه‌اندازی هیئت انصار‌المهدی برای جذب و ساماندهی طلاب در مناسبت‌های مختلف مذهبی را از دیگر برنامه‌ها و فعالیت‌ها این مدرسه عنوان کرد.

وی یادآور شد: اجرای این فعالیت‌ها باعث شده تا این مدرسه بخاطر برنامه‌ها، اساتید و دانش‌پژوهان از سوی مرکز مدیریت طی مقاطعی بعنوان مدرسه نمونه معرفی گردد.

معاون آموزش مدرسه علمیه امام مهدی‌(عج) همچنین با اشاره به جایگاه هنر و تاثیرگذاری آن در تبلیغ اذعان داشت: این مدرسه در کنار دروس تحصیلی خود، برنامه‌های جنبی از جمله آموزش خط و خوشنویسی را برای طلاب اجرا می‌نماید.

وی یادآور شد: البته این امور به گونه‌ای برنامه‌ریزی گردیده که طلاب از دروس اصلی خود غافل نشده، بلکه بیشتر به سوی فعالیت‌های پژوهشی روی آورند.

*مدرسه‌ای با 80 طلبه شهید

حجت‌الاسلام والمسلمین محمودی ارتباط با خانواده شهدا را از دیگر برنامه‌های فرهنگی این مدرسه عنوان کرد و یادآور شد: این مدرسه در طول دوران دفاع مقدس 80 طلبه شهید را تقدیم اسلام کرده و خانواده‌های شهدا را شناسایی و هر هفته با آنها دیدار می‌نماییم.

وی، یکی دیگر از برنامه‌های فرهنگی اجتماعی خوب این مدرسه را برقراری ارتباط با همسایه‌های مدرسه دانست و گفت: طلاب با استقبال از حضور جوانان همسایه در محل مدرسه و طرح مباحث اعتقادی و دینی در ارتقاء‌بخشی سطح معلومات دینی همسایگان حوزه نقش بسزایی دارند و از طرفی نگاه مثبت همسایه‌ها به طلاب، فضای خاصی را در محل ایجاد کرده است.

ارسال نظر

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha