چهارشنبه ۱۱ خرداد ۱۳۹۰ - ۰۰:۰۰
حوزه‌های خواهران به یک پدیده تبدیل شده است

مدیر حوزه‌های علمیه خواهران با اشاره به تعبیر مقام معظم رهبری در پدیده خواندن خواهران طلبه گفت: باید باور کنیم که حوزه‌های علمیه خواهران به یک پدیده تبدیل شده است.

به گزارش سرویس استانهای مرکز خبر حوزه، حجت‌الاسلام و المسلمین محمودرضا جمشیدی در نشست اعضای هیئت امنای مدارس علمیه خواهران استان همدان در سخنانی با اشاره به اینکه اعضای هیئت امنا و موسسین مدارس علمیه خواهران و ائمه جمعه شهرها به ضرورت وجود حوزه‌های علمیه خواهران به عنوان سپاه فرهنگی پی برده‌اند، خطاب به اعضای هیئت امنای مدارس علمیه خواهران اظهار داشت: طلاب و حوزه‌های علمیه خواهران باید وارد عرصه مدیریت فرهنگی صحیح و سالم شوند.

وی با بیان این که شناساندن ظرفیت حوزه‌های علمیه به ماندگاری حرکت آنها کمک می‌کند، افزود: باید با رایزنی با مسئولان و خیرین ماحصل کار حوزه‌های علمیه خواهران برای آنان تبیین شود تا در روند توسعه این حوزه‌ها همکاری کنند.

مدیر حوزه‌های علمیه خواهران با اشاره به این که مقام معظم رهبری در سفر به قم از خواهران طلبه به عنوان یک پدیده یاد کردند، اظهار داشت: باید باور کنیم که حدود 50 هزار خواهر طلبه مشغول به تحصیل یک پدیده هستند.

قائم مقام حوزه‌های علمیه با اشاره به آسیب‌های فرهنگی که جامعه را تهدید می‌کند، یادآور شد: حوزه‌های علمیه خواهران ظرفیتی بزرگ برای مقابله با این آسیب‌ها است.

حجت‌الاسلام و المسلمین جمشیدی با بیان این که حوزه‌های علمیه خواهران با سرمایه‌گذاری اندک، بازدهی فراوانی دارند، اظهار داشت: در سه سال گذشته خواهران پژوهشگر در سطحی هم‌تراز با برادران طلبه از لحاظ تعداد و کیفیت آثار در مسابقات پژوهشی درخشیدند.

وی با بیان این‌که توسعه حوزه‌های علمیه خواهران باید از اهداف استراتژیک نظام باشد، اظهار داشت: همواره روحانیت بیدار سکان‌دار جریان فرهنگی بوده است.

قائم مقام حوزه‌های علمیه همچنین در جمع طلاب مدرسه علمیه خواهران الزهرا(س) همدان با بیان اینکه سربازی امام زمان(عج) با فراغت از تحصیل از دست نمی‌رود تصریح کرد: پیمانی که ائمه(ع) از طلاب گرفته‌اند با پایان تحصیل شکسته نمی‌شود.

وی با بیان این‌که زندگی طلاب باید شیرین، باطراوت، صمیمی و بانشاط باشد، خاطرنشان کرد: شیرینی سربازی امام زمان(عج) در متحجرانه زیستن نیست بلکه در زیستن در کنار مردم است.

مدیر حوزه‌های علمیه خواهران با اشاره به رموز موفقیت انبیا در تبلیغ دین اضافه کرد: یکی از این رموز آن بود که انبیا از جنس مردم بودند همان گونه که طلاب هم از جنس مردم هستند.

حجت الاسلام والمسلمین جمشیدی افزود: موفقیت خواهر طلبه در این است که می‌تواند کسب علم کند، با رایانه آشنا باشد و همزمان حجاب هم داشته باشد و به تبلیغ معارف اهل بیت‌(ع) نیز بپردازند.

براساس گزارش روابط عمومی حوزه های علمیه خواهران، وی خاطرنشان کرد: امروز افرادی را می‌بینیم که در خدمت‌رسانی گوی سبقت را از سایرین ربوده‌اند، اما ارزش عمل زمانی است که خدمت‌گزار گوش به فرمان ولی خود باشد، که اگر چنین نباشد تمام خدمت‌ها یک‌مرتبه کم‌فروغ می‌شود.

اخبار مرتبط

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha