عضو مرکز فرهنگ و معارف قرآن دفتر تبلیغات اسلامی در گفت وگو با مرکز خبر حوزه، با اشاره به توجه و تاکید امام خمینی(ره) به قرآن کریم به بخشهایی از وصیت نامه امام اشاره کرد و اظهارداشت: « امام در وصیت نامه سیاسی و الهی خود میفرمایند: «... مع الاسف به دست دشمنان توطئه گر و دوستان جاهل ، قرآن این كتاب سرنوشت ساز، نقشی جز در گورستانها و مجالس مردگان نداشت و ندارد و آنكه باید وسیله جمع مسلمانان و بشریت و كتاب زندگی آنان باشد، وسیله تفرقه و اختلاف گردید و یا به کلی از صحنه خارج شد».
عضو مرکز فرهنگ و معارف قرآن دفتر تبلیغات اسلام، نگاه امام خمینی (ره) به قرآن کریم را نگاهی عمیق، دقیق و جامع دانست و ادامه داد: ایشان همواره در سخنان خود از بهره برداری برخی افراد سود جو از قرآن و آسیبهای آن به امت اسلامی هشدار میدادند.
وی افزود: امام خمینی در وصیت نامه خود بر این مسئله تاکید دارند که هرچه بنیانهای ساخته شده به دست طاغوتیان كج به جلو آمد، کجیها و انحرافها افزون شد تا آنجا كه قرآن كریم را برای رشد جهانیان و نقطه جمع همه مسلمانان بلكه عائله بشری ، ازمقام شامخ احدیت به كشف تام محمدی تنزل كرد كه بشریت را به آنچه باید برسند برساند.
حجت الاسلام والمسلمین هادی گفت: توجه امام خمینی (ره) به قرآن کریم، این کتاب بهار دلها، موجب شد که ایشان امام دلها شود.
*امام خمینی (ره) مجدد اسلام در عصر حاضر
این محقق پژوهشگاه علوم وفرهنگ اسلامی تاکید کرد: امام شخصیتی چند بعدی و چند حیثیتی است، از نظر مسائل سیاسی، فرهنگی، اجتماعی امام یک الگو و اسوه بود و از نو اسلام را در میان جوامع امروز زنده کرد و مجدد اسلام در تاریخ جهان بودند.
وی افزود: امام خمینی، نهضت پیامبر اکرم و ائمه اطهار را مجدداً زنده کردند و اسلام واقعی را به دنیا نشان دادند، بنابراین جهانیان به تدریج دوباره با اسلام و دین آشنا شدند.
حجت الاسلام والمسلمین هادی در پایان خاطرنشان کرد: حوادث اخیر در کشورهای اسلامی نشان دهنده این مطلب است که مسلمانان به تدریج با اسلام واقعی که هرگز زیر بار استکبار و استعمار نمیرود آشنا شدند و با قیامهای خود قصد دارند آن را در کشورهای خود پیاده کنند که همه اینها از حرکت امام نشات میگیرد.
نظر شما