آقای اولیاء شعبانی، از مسئولان دبیرخانه جشنواره بینالمللی پژوهشی شیخ طوسی، در گفتگو با خبرنگار مرکز خبر حوزه، با بیان این که این جشنواره در دو بخش عمومی و ویژه برگزار میشود، اذعان داشت: بخش عمومی جشنواره با موضوع خاصی دنبال نمیشود و علاقهمندان میتوانند کتابهای تألیفی چاپشده، مقالات و پایاننامههای دفاع شدهای که مربوط به سال 1389 است را به دبیرخانه جشنواره ارسال نمایند.
وی با اشاره به بخش ویژه این جشنواره خاطرنشان کرد: بخش ویژه جشنواره با موضوع بیداری اسلامی برگزار میشود و عدم ارائه و چاپ مقاله در هیچ یک از جشنوارهها از شرایط شرکت در این بخش است.
شعبانی با اشاره به اینکه زبان اصلی همایش فارسی است، گفت: علاقهمندان میتوانند مقالات بخش ویژه را به زبانهای فارسی، عربی، انگلیسی، فرانسه و اردو ارسال کنند و در بخش عمومی نیز محدودیت زبان نداریم.
وی با بیان اینکه علاقهمندان باید مقالات خود را در بخش ویژه بین 15 تا 20 صفحه به دبیرخانه ارسال کنند، تصریح کرد: مهلت ارسال آثار بخش عمومی تا آخر مرداد سال جاری و مهلت ارسال آثار بخش ویژه تا آخر مهر میباشد.
وی زمینهها و ریشههای شکلگیری بیداری اسلامی، فرآیند تحقق بیداری اسلامی در کشورها، نقش انقلاب اسلامی در بیداری جهان اسلام، نقش عالمان دینی و حوزههای علمیه در بیداری مسلمانان، بیداری اسلامی در اندیشه امام خمینی(ره) و رهبر معظم انقلاب و مفهوم، ماهیت و مؤلفههای بیداری اسلامی را از محورهای مقالات این همایش برشمرد.
کارشناس دبیرخانه جشنواره بینالمللی پژوهشی شیخ طوسی، با اشاره به اینکه اصل جشنواره برای طلاب غیرایرانی جامعةالمصطفی برگزار میشود، اظهار داشت: جشنواره امسال با تغییرات جزیی برگزار میشود ایرانیهایی هم که به نحوی وابسته به جامعةالمصطفی هستند، اعم از کارمندان یا طلاب ایرانی جامعةالمصطفی، میتوانند در این جشنواره شرکت کنند.
شعبانی زمان برگزاری جشنواره شیخ طوسی را 13 بهمن عنوان کرد و اذعان داشت: در جشنواره امسال 7 مهمان خارجی از کشورهایی که در آنها بیداری اسلامی رخ داده حضور خواهند داشت.
نظر شما