حجت الاسلام محمد ساجدی، در حاشیه برگزاری کارگاه نیاز سنجی پژوهشی دانشهای حوزوی که در سالن انجمنهای علمی حوزه برگزار شد، در گفت وگو با خبرنگار مرکز خبر حوزه، اظهارداشت: امروز در زمینه نیازسنجی پژوهشی، در مجموع برنامه ها و سیاست هایی که در معاونت پژوهش حوزه برنامه ریزی شده، و در راستای وظایف و ماموریت های ستادی هدف گذاری های مختلفی صورت گرفته است.
وی با اشاره به این هدف گذاری ها ادامه داد: اولین هدف فرهنگ سازی در زمینه نیازسنجی پژوهشی است، که برای این کار ادبیات علمی و تخصصی این حوزه را انتشار می دهیم و به نحوی شخصیت های حوزوی و پژوهشگران و موسسات پژوهشی حوزه را با این حوزه تخصصی آشنا می کنیم.
مدیر کل مطالعات پژوهشی معاونت پژوهش تصریح کرد: 11 انجمن دایر و فعال حوزوی، طرح نامه های نیازسنجی در رشته های خودرا در کارگاههای نیازسنجی ارائه می کنند و فهرستی از اولویت های پژوهشی در این کارگاه بحث می شود.
حجت الاسلام ساجدی افزود: برای آشنایی مراکز و موسسات و اساتید در این زمینه، سعی شده با برگزاری برخی کارگاه ها این هدف را دنبال کنیم که برای اولین بار در سطح کشور در سال 1386 کارگاه نیاز سنجی برگزار شد که در آن علاوه بر مدیران و معاونان معاونت پژوهش، نمایندگان موسسات پژوهشی حوزه علمیه قم نیز حضور داشتند.
وی بیان داشت: در این کارگاه ها علاوه بر استفاده آموزشی و پژوهشی، پوشش خبری و انتشار چکیده مذاکرات کارگاه به نحوی در فضا سازی و اشاعه آن موفق بود.
حجت الاسلام ساجدی گفت: در کارگاه امسال علاوه بر هدف پوشش خبری، و ترویج ادبیات علمی در حوزه هدف دیگری نیز اضافه شده که آموزش چگونگی اجرای طرح های نیاز سنجی در حوزه می باشد.
وی در پایان خاطرنشان کرد: توجه به مدل استاندارد نیاز سنجی پژوهشی در حوزه های علمیه که جزئی از نقشه جامع علمی و نقشه راه پژوهش در حوزه های علمیه است از دیگر برنامه های این کارگاه می باشد تا به عنوان بخشی از نقشه کلی راهنمای عمل فعالیت های علمی و پژوهشی در حوزه های علمیه باشد.
نظر شما