به گزارش مرکز خبر حوزه، دکتر محمود حکمتنیا، معاون علمی- پژوهشی پژوهشگاه فرهنگ و اندیشه اسلامی در سی و نهمین جلسه هماندیشی مدیران این پژوهشگاه که در قم برگزار شد، با اشاره به محور های تحول در پژوهشکدهها، اظهارداشت: یکی از مهمترین برنامه های تحول گرایانه معاونت علمی- پژوهشی که محور قرار دادن اخلاق در همه حوزه های فعالیتی خود می باشد.
وی افزود: آثاری که توسط محققین این پژوهشگاه تولید و به جامعه ارائه می شود، همراه خود هویت و اخلاق این مجموعه رانیز ارائه مینماید که میبایست با بررسی های اساسی و ریشه ای در کارهای تولیدی با رویکرد اخلاق و هویت بخشی، بکوشیم به بهترین نحو آثار خود را در اختیار جامعه قرار دهیم.
معاون علمی پژوهشی پژوهشگاه فرهنگ و اندیشه اسلامی با بیان اینکه هنوز در حوزه مهارتی دچار ضعف هستیم، گفت: برای بسط و گسترش محیط پژوهشی متکی به علوم روز و استفاده صحیح از منابع مختلف اینترنتی نیاز به مهارت افزایی در بین محققین پژوهشگاه هستیم، بر این اساس باید گروههای تابع با مدنظر قرار دادن اولویتهای علمی پژوهشی یافته های خود را در نظم دهی ومورد ارزیابی دیگر محققین قرار دهند.
*نظمدهی یافتههای تحقیقی جدی تلقی شود
دکتر حکمتنیا تاکید کرد: جلسات پژوهشگاه برای نظم دهی یافته های تحقیقی و تولید و نشر آثار محققین باید توسط محققین جدی تلقی شود.
وی یادآور شد: مهمترین خروجی که پژوهشگاه از برگزاری این جلسات در عرصه داخلی پیدا خواهد کرد، شناساندن آثار تولیدی محققین و و ترویج اثرو حضور مولفان در بین مردم خواهد بود و با مدیریت صحیح به 2 الی 3 هزارنفراز مدیران ارشد نظام و ائمه جمعه و روحانیون تاثیر گذار در سراسر کشور ارسال خواهد شد.
*اجرای 100برنامه با رویکرد تحولی
حجتالاسلام پور امینی، مدیر پژوهشکده جوان پژوهشگاه فرهنگ و اندیشه اسلامی نیز در این نشست با اشاره به فعالیت های این پژوهشکده، اظهار داشت: مجموعه ارتباط گسترده با قشر جوان کشور و اجرای برنامه های متنوع از جمله شب شعر حجره در سال گذشته و اجرای بیش از 100 برنامه در حال اجرا از مهمترین برنامه های این مجموعه با رویکرد تحول گرایانه می باشد.
وی افزود: در حال حاضر محققین پژوهشکده با حفظ ارتباط خود با جوانان، در صدد تولید 60 اثر مهارتی برای آنان که 20 جلد از آثار این مجموعه شروع شده است.
مدیر پژوهشکده جوان تصریح کرد: این مجموعه بازوی تبلیغی پژوهشگاه با توجه به تولید برنامه های متنوع نرم افزاری و تولید فکر صحیح برای جوانان به شمار می آید که باید بیشتر موردتوجه مسئولان این پژوهشگاه واقع شود.
*ضرورت ارائه برنامهها، منطبق بر استانداردهای بینالمللی
حجت الاسلام پیروز سخنران دیگری بود که با بیان محورهای تحول درپژوهشکده مدیریت اسلامی پرداخت، گفت: برای تحول بخشیدن در عرصه های مختلف علمی و پژوهشی و مدیریت اسلامی باید ابعاد ناظر بر پژوهشگاه را از نگاه آسیب شناسی مورد بررسی قرار دهیم .
وی افزود: پژوهشگاه باید در راستای الگو بخشی به پژوهشگاها گام بردارد؛ بهطوری که در سه شاخه اصلی رفتاری ، زمینه ای و ساختاری دارای برنامه های مفید و منسجمی منطبق بر استانداردهای بینالمللی را ارائه نمایئم.