دوشنبه ۱۱ مهر ۱۳۹۰ - ۱۳:۵۹
حوزه تئوری‌های مورد نیاز انقلاب‌های اخیر را تدوین کند

حجت‌الاسلام‌والمسلمین محمدحسن زمانی، بیداری‌های اسلامی را ریشه‌دار دانسته و گفت: حوزه می‌تواند تئوری‌های مورد نیاز انقلاب‌های اخیر را تدوین و در اختیار انقلابیون قرار دهد.

به گزارش مرکز خبرحوزه، معاون بین‌الملل حوزه‌های علمیه، در مراسم آغاز سال تحصیلی 91 – 90 دانشگاه باقرالعلوم (ع) و مؤسسه آموزش عالی حوزوی امام رضا (ع)، بیداری‌های اسلامی اخیر را برگرفته از انقلاب اسلامی ایران دانسته و اظهار داشت: هرچند این بیداری‌های 30 سال پس از انقلاب ایران صورت گرفت، اما در طی این مدت ریشه‌های آن در حال رشد و نمو بود.

وی با اشاره به فرمان امام خمینی (ره)  برای صدور انقلاب اسلامی، افزود: علی‌رغم فشار سنگین و تهاجمات استکبار جهانی علیه انقلاب، احکام اسلامی توسط این انقلاب به جهانیان اعلام و پیام آن به گوش دنیا رسید.

معاون بین‌الملل حوزه‌های علمیه با اشاره به موفقیت‌های انقلاب اسلامی در طول سه دهه حیات خود، اذعان داشت: امروز شاهد برگ جدیدی در تاریخ انقلاب اسلامی هستیم که به عنوان الگوی انقلاب‌های دیگر کشورهای اسلامی مطرح می‌باشد.

* حوزه به ایفای نقش بپردازد

وی، صدور رسمی انقلاب اسلامی ایران را برگ دیگری از تاریخ انقلاب در حال حاضر دانست و با اشاره به انقلاب‌های اخیر، عنوان کرد: حوزه می‌تواند به صورت جدی نقش خود را در قبال این تحولات ایفا نماید و با انجام کارهای پژوهشی تئوری‌های مورد نیاز انقلاب‌های اخیر را تهیه و تدوین و در اختیار انقلابیون قرار دهد.

حجت‌الاسلام‌ والمسلمین زمانی، دنیا را آماده پذیرش مکتب اهل‌بیت‌(ع) عنوان کرده و یادآور شد: این آمادگی و پذیرش مدیون تلاش‌های علمای اسلام مخصوصا مجاهدان دوران انقلاب اسلامی، مانند شهید مطهری‌ها و بهشتی‌ها و مخصوصا امام خمینی‌(ره) است.

وی با اشاره به نقش عظیم امام خمینی‌(ره) در شکل‌گیری بیداری اسلامی، گفت: بنده به کشورهای زیادی سفر کرده‌ام و شاهد بوده‌ام که اندیشه‌های معمار کبیر انقلاب  چگونه در دل و جان اندیشمندان و علمای جهان نفوذ کرده و مردم دنیا آماده پذیرش و معارف ناب اسلام‌ هستند، لذا امروز حوزویان باید اهتمام ویژه‌ای به بیداری‌های اسلامی داشته باشیم.

معاون بین‌الملل حوزه‌های علمیه در ادامه به بررسی وضعیت انقلاب‌های منطقه به ویژه کشور مصر پرداخته و  ابراز داشت: مصر یک کشور استرتژیک است که نقشی بنیادی در جهان اسلام و در بین اهل‌سنت دارد، این کشور دارای دانشگاهی کهن بنام الازهر است که 10 برابر حوزه علمیه قم و 15 برابر دانشگاه تهران می‌باشد، این پتانسیلی است که حوزه‌های علمیه باید به گسترش روابط علمی خود با آن اهتمام داشته باشند.

*ارادت رییس اسبق الازهر به امام خمینی (ره)

وی در ادامه به دیدار خود با رییس اسبق الازهر، اشاره کرده و خاطرنشان ساخت: در این دیدار نظر وی را در مورد امام خمینی‌(ره) جویا شدم و گفت: «امام خمینی‌ نه تنها در قلب من، بلکه در قلب تمامی مردم مصر است» این امر نشان دهنده میزان نفوذ  اندیشه‌های امام خمینی‌(ره) در دنیا است.

معاون بین‌الملل حوزه‌های علمیه در پایان با تاکید بر ضرورت تبلیغ در عرصه‌های بین‌المللی، زبان‌آموزی را یکی از نیازهای طلاب امروز دانسته و تاکید کرد: شکل‌گیری مراکزی چون دانشگاه‌ باقرالعلوم‌(ع) نیز در این راستا بوده و باید این مهم با قوت گسترش یابد.

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha