شنبه ۳ دی ۱۳۹۰ - ۰۱:۵۴
فعالیت 2 هزار و 500 عضو هیأت علمی در جامعة‌المصطفی

معاون آموزش جامعة‌المصطفی العالمیه از فعالیت 2 هزار و 500 عضو هیئت علمی در این مرکز علمی بین المللی حوزوی خبر داد.

به گزارش مرکز خبر حوزه، حجت الاسلام والمسلمین زارعان در كارگاه آموزشي-توجيهي معرفي ظرفيت‌ها و توانمندي‌هاي حوزه‌های علميه که در قم برگزار شد، گفت: حدود 20 هزار طلبه با 120 مليت در جامعة‌المصطفی مشغول به تحصيل هستند.

وي با اشاره به نمايندگي‌های جامعة‌المصطفی د رخارج از کشور، خاطرنشان كرد: اين نهاد علمی حوزوی در 70 كشور نمايندگي دارد كه در شكل‌هاي مختلف فعاليت مي كنند.

حجت الاسلام والمسلمین زارعان ادامه داد: دو هزار و 500 نفر عضو هیأت علمی جامعة‌المصطفی هستند که در راستاي دانش افزايي طلاب غیر ایرانی فعاليت مي نمایند.

معاون آموزش جامعه المصطفي اضافه کرد: از دو سه سال قبل بحث ارتباط با ستاد همكاري‌هاي آموزش و پرورش و حوزه‌هاي علميه مطرح شد و به حسب اين كه ماموريت جامعه المصطفي، آموزش و تربیت طلاب غیر ایرانی است با مراكز دیگر حوزوي تفاوت دارد و با توجه به اين موضوع اين ارتباط به نوعي كم بود، ولي با توجه به اينكه نمي خواستيم ارتباط قطع شود، اقداماتي صورت گرفت.

حجت الاسلام والمسلمین زارعان تصريح كرد: در جامعه المصطفي بحث‌هاي فرهنگي تربيتي مطرح است و اقداماتي نيز انجام شده است.

معاون آموزش جامعه المصطفي در خصوص برگزاري المپيادها در این مرکز علمی حوزوی، گفت: المپياد‌هاي ورزشي يكي از طرفيت‌ها است كه هر ساله با هدف حفظ نشاط طلاب برگزار مي شود.

وي به حافظان قرآن در جامعه المصطفي اشاره كرد و بيان داشت: بيش از 500 حافظ قرآن در بين طلاب غیر ایرانی وجود دارند.

حجت الاسلام والمسلمین زارعان، از تدوين نظام نامه تربيتي در جامعه المصطفي خبر داد و عنوان كرد: چند سالي بر روي تدوين این نظام تربيتي كار شد تا اين كه امروز ارائه شده است.

معاون آموزش جامعه المصطفي تصريح كرد: اين نظام نامه ساحت‌هاي مختلف مذهبي، تربيتي، مديريتي و ... را به عنوان راهكار به طلاب ارائه می‌‌دهد و آموزش و پرورش هم مي تواند از اين نظام نامه استفاده كند.

وي با اشاره به نمايندگي اين نهاد در داخل کشور، گفت: نمايندگي‌هاي جامعه المصطفي در داخل كشور در چند شهر وجود دارد و ظرفيت‌هايي است كه مي توان از آنها استفاده كرد.

حجت الاسلام والمسلمین زارعان در پايان جامعه المصطفي را مركز توسعه زبان فارسي در کشورهای مختلف عنوان کرد.

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha