به گزارش مرکز خبر حوزه، حجت الاسلام سید علی حسینی، بیر علمی این همایش با اشاره به اهداف برگزاری همایش فقه و ارتباطات اظهارداشت: با توجه به گسترش فعالیت های دشمنان در فضای رسانه ای و اقبال عمومی مردم جهان از رسانه و ارتباطات، ضرورت بررسی مبانی فقهی ارتباطات و رسانه از اهمیت فراوانی برخوردار است.
دبیر علمی این همایش ادامه داد: رسانه و ارتباطات به عنوان مهمترین ابزار پیامبر اکرم(ص) در راستای معرفی دین اسلام و تبیین مبانی آن از اهمیت بسیاری برخوردار است، چرا که آن حضرت بزرگترین دگرگونی تاریخ را پدید آوردند و هرگز کسی نتوانسته چنین تحول عظیمی در بشریت ایجاد کند.
وی افزود: بزرگترین ابزار پیامبر اکرم(ص) بیان بود و قرآن نیز که معجزه جاودان و کتاب بی بدیل و بی نظیر تاریخ است، یکی از اعجازش بیان و هنر استفاده از همه ظرفیت های هنری و رسانه ای است.
حجت الاسلام حسینی در پایان با اشاره به میلاد امام باقر(ع) و تاثیرگذاری کرسی های درس ایشان در مباحث علمی دنیا بیان داشت: کاری که امام باقر(ع) انجام دادند شگفتی همگان را همراه دارد، ایشان به واقع شکافنده همه دانش های انبیای الهی بودند و از همه ظرفیت های بیانی و تبلیغی هنر و رسانه به درستی، بجا، بهنگام، دقیق، گسترده و جامع استفاده کرده و گنجینه عظیم علوم اسلامی را برای امروز به ارث گذاشتند.
شایان ذکر است : در این همایش آیت الله محسن اراکی، عضو خبرگان رهبری و دکتر محمد حسن زورق استاد دانشگاه تهران به سخنرانی پرداختند و مبانی نظری خود در زمینه فقه ارتباطات تبیین کردند.
نظر شما