حجتالاسلام والمسلمين همتيان، معاون تهذيب حوزه علميه قم در جلسه اخلاق هفتگي، جامعه علميه اميرالمؤمنين(ع) تاکيد کرد: طلاب هميشه ياد و ذکر امام زمان(ع) را در دل داشته باشند و با حضرت درد و دل کنند و نيازها و خواسته هايشان را با او درميان بگذارند.
به گزارش سرویس استان های مرکز خبر حوزه، حجت الاسلام والمسلمين همتيان، در جلسه اخلاق اين هفته جامعه علميه اميرالمؤمنين(ع) با ابزار خرسندي از حضور در اين حوزه علميه و ديدار با سربازان امام زمان(عج) ابراز داشت: از اولين قدمهاي طلبگي اينست که قدر و جايگاه خودمان را بدانيم و درک کنیم که براي چه چيزي و براي چه کسي به اينجا آمده ايم.
وي در ادامه افزود: به نوکري امام زمان(عج) افتخار کنيد و ياد و ذکر ايشان را هميشه در دل داشته باشيد و در حجره های خود با امام عصر(عج) مناجات کنيد؛ همانطور که پيامبر(ص) فرمودند، انا و عليٌ ابوا هذِه الاُمَّة، در اين زمان هم حضرت ولي عصر(عج) پدر ماست و ما بايد با پدر خود درد و دل کنيم و از شيطان و نفس اماره و اعمال خودمان شکايت کنيم؛ نياز ها و خواسته هايمان را به ايشان بگوييم و دستمان را از دست حضرتش جدا نکنيم، وگرنه شياطين دست ما را خواهند گرفت.
حجت الاسلام والمسلمين همتيان با اشاره به روايتي در مورد ارزش عمر تصریح کرد: در روايات ما آمده است که شما همان مقداري که به پول حريص هستيد به عمرتان هم حريص باشيد؛ ما براي پول خرج کردن مشورت هاي زيادي انجام ميدهيم که آن را کجا خرج کنيم که بازدهي بيشتري داشته باشد و حال اينکه در مورد مصرف عمر هم بايد حريص باشيم.
استاد اخلاق حوزه هاي علميه در مورد فضيلت علم عنوان کرد: اميرالمؤمنين(ع) 7 دليل برای برتری علم نسبت به ثروت بیان می کند که يکي از آن دلايل اين است، علم داخل کفن ميرود، ولي مال نه؛ خدواند هم در قرآن ورشکسته ترين افراد را کسانی ذکر می کند که تمام عمرشان را در اين دنيا گم کرده اند.
معاون تهذيب مرکز مديريت حوزه علميه قم در توصيه به طلاب گفت: طلاب باید علاوه بر مطالعه صحیح دروس، پاکی و نورانیت خود را حفظ کنند؛ مرحوم نخودکي اصفهاني سه امر نماز اول وقت، نماز شب و لقمه حلال را رمز توفیقات عرفانی خویش ذکر کردند.
نظر شما