به گزارش مرکزخبرحوزه، حجت الاسلام روحی از شاگردان آیت الله العظمی بهجت در این مراسم اظهارداشت: انسان باید در طول زندگی خود با افرادی نشست وبرخاست داشته باشد که او را به یاد خداوند اندازد همانطوری که حواریون حضرت عیسی (ع) پرسیدند با چه کسی نشست و برخاست داشته باشیم ، پیغمبر خدا گفتند: با کسی همنشین باشید که نگاه ، رفتار و اخلاق و علم او شما را به خدا متوجه سازد.
وی افزود: حضرت آیت الله بهجت شخصیتی بودند که علم و عملشان را برای خدا خالص کرده و منیت را در خود کشته بود و هرکسی «من » درون خود را بکشد، قطعا مورد عنایت خدای متعال قرار خواهد گرفت بطوری که این عالم ربانی صاحب مکتب بود و چنین شخصیتی در شیعه و سنی یافت نمی شود.
سخنران مراسم تصریح کرد: توصیه های اخلاقی حضرت آیت الله بهجت بیشتر بر انجام واجبات و ترک محرمات صورت می گرفت و اهتمام بیشتری به دروس داشتند.
این محقق و پژوهشگر حوزوی با اشاره به عرفان عملی حضرت آیت الله بهجت خاطرنشان ساخت: ایشان به هیچ عنوان از درس طلبگی خود کوتاه نمی آمدند و با خود کاری کرده بودند که هیچ گونه خودبرتر بینی و منیتی در وجودش نمانده بود، و در وجود افراد تصرف می کردند .
حجت الاسلام روحی همچنین اضافه کرد: همانطوری که همه بزرگان می داننددست یافتن به منابع غنی و عظیم علمی بسیار طاقت فرسا و سخت است، ولی مرحوم آیت الله بهجت با تدریس جواهر عملا نشان دادن که راه رسیدن به اجتهاد
خواندن کتاب هایی نظیر وسایل الشیعه، مقاصد و جواهر است زیرا که کسی کتاب جواهر را بخواند می تواند دسترسی آسانتری به منابع اصولی و فقهی بعنوان کلید ظواهر داشته باشد.
وی در بخش دیگری از سخنان خود با بیان این که حضرت آیت الله بهجت با مسئولان ارشد کشور گفتند: معظم له بار ها با بزرگانی همچون آیت الله العظمی خامنه ا ی ، وزرا و وکلا و بسیاری دیگر در ارتباط بودند و هیچگاه اجازه انتشارش را ندادند و یعنی در واقع نمی خواستند که مشهوریتی کسب کنند .
حجتالاسلام روحی گفت: آیت الله العظمی بهجت ارتباطی عمیق و ناگسستنی داشت لذا تا آخر عمرشریفشان فرزندانشان نتوانستند چیزی را به ایشان بصورت مستقیم بگویند.
نظر شما