چهارشنبه ۶ اردیبهشت ۱۳۹۱ - ۰۲:۵۵
اگر فاطمه(س) نبود کمال دین تحقق نمی یافت

رئیس دفتر مقام معظم رهبری تاکید کرد: اگر فاطمه (س) نبود پیامبر(ص) نمی‌توانست رسالت خویش را انجام دهد و از آنجا که ائمه (ع) نیز نبودند کمال دین هرگز تحقق نمی یافت.

به گزارش سرویس استان های مرکز خبر حوزه، حجت الاسلام والمسلمین محمدی گلپایگانی رئیس دفتر مقام معظم رهبری در مراسم سوگواری شهادت حضرت فاطمه(س) در دفتر امام جمعه رشت، که با حضور اقشار مختلف مردم برگزار شد، با اشاره به حدیثی از امام صادق (ع) که می‌فرماید: «شیعیان ما با خوشحالی ما خوشحال و در مصیبت های ما محزون هستند»، اظهار داشت: این روز ها پرشورتر از هر سال، در تمام نقاط کشور مردم مشغول سوگواری شهادت جانگداز حضرت زهرا (س) هستند که البته این از برکات نظام اسلامی است.

وی در ادامه با بیان این که بشر هیچ گاه نتوانسته و نمی تواند با تمام پیشرفت های علمی، اطلاعی از دنیای آخرت بدست آورد، افزود: آنچه از اظهارات انبیاء و اهل بیت (ع) در رابطه با سرای آخرت بر می‌آید، اگر انسان در دنیا به وظایف دینی خود عمل کند، لحظه مرگ آنقدر برای او شیرین است که اگر حتی بهشتی وجود نداشته باشد لحظه دیدار با عزرائیل برای او کافی است.

رئیس دفتر مقام معظم رهبری سپس با اشاره به کرامات حضرت فاطمه (س) قبل از تولد و در زمان بارداری حضرت خدیجه(س)، گفت : همزمان با ولادت حضرت زهرا(س)، نور ایشان به همه جا تابید و تمام خانه های مکه را روشن کرد.

حجت الاسلام والمسلمین محمدی گلپایگانی با اشاره به عبادت‌های حضرت فاطمه‌(س)، افزود: میزان عبادت ها حضرت زهرا(س) به حدی بود که پای مبارک ایشان در اثر ایستادن طولانی ورم کرده بود و برای همین فضیلت هاست که خداوند شیعیان ایشان را از آتش جدا می‌کند.

وی، شکرگزاری از نعمت های الهی در عین قناعت و سادگی حضرت فاطمه (س) را از دیگر فضایل والای ایشان عنوان و خاطرنشان کرد: در واقع ایشان با تحمل فقر و محرومیت های موجود، بهترین کمک برای بندگی مولای متقیان، علی (ع) بود.

وی با تاکید براینکه ویژگی ها و برجستگی های اخلاقی و رفتاری حضرت فاطمه (س) آنچنان بود که به " ام ابیها" لقب گرفت، ادامه داد: در واقع می‌توان گفت اگر فاطمه (س) نبود پیامبر (ص) نمی توانست رسالت خویش را انجام دهد و از آنجا که ائمه (ع) نیز نبودند کمال دین هرگز تحقق نمی یافت.

وی با تصریح این مطلب که مشخص نبودن مکان قبر حضرت فاطمه (س) سند محکم مظلومیت ایشان است، خاطرنشان کرد: ملاصدرا با درک این قضیه می‌نویسد امام حسین (ع) را در کربلا شهید نکردند بلکه ایشان را زمانی که در سقیفه، حق حضرت علی (ع) را گرفتند، کشتند و این بلا همچنان تا ظهور حضرت مهدی (عج) وجود دارد.

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha