دوشنبه ۵ آذر ۱۴۰۳ |۲۳ جمادی‌الاول ۱۴۴۶ | Nov 25, 2024

آیت الله رضا استادی با حضور در بنیاد فرهنگی امامت، از نزدیک با فعالیت های این بنیاد آشنا و با مسئولین آن دیدار و گفت وگو کرد.

به گزارش خبرگزاری حوزه، در این دیدار که بدون حضور خبرنگاران برگزار شد، آیت الله سید علی میلانی به عنوان‌ رییس هيأت امناء  و حجت الاسلام والمسمین سبحانی، مدیر بنیاد فرهنگی امامت گزارشی از روند فعالیت های این بنیاد ارائه کردند.

پس از گزارش مسئولین بنیاد فرهنگی امامت، آیت‌الله استادی، دبیر شورای عالی حوزه‌های علمیه و امام حمعه قم با تقدیر از تلاش‌های دست‌اندرکاران بنیاد، بر لزوم معرفی هر چه بیشتر معارف غنی اهل‌بیت‌(ع) تاکید کرد.

*آشنایی با بنیاد فرهنگی امامت

کمبود متخصصان امامت پژوه در حوزه های علمیه و هجمه  های روز افزون از سوی مخالفان ولايت، ضرورت تأسيس نهادی مستقل و تخصصی در حوزه امامت را بيش از پيش نمودار می ساخت، تا ضمن پرنمودن خلأهای موجود، پاسخ گوی نيازهای علمی و آموزشی در داخل و خارج از کشور باشد.

گام های نخست در اين مسير، پس از حمايت مراجع عظام، با راه اندازی "درس خارج امامت" در سال 1383توسط حضرت آيت الله ميلانی رقم خورد و سپس "واحد احيای آثار امامت" زير نظر ايشان آغاز به کار نمود.

با افتتاح"مرکز آموزش های تخصصی امامت اهل بيت(ع)" و گزينش بيش از 50 طلبه ، آموزش دروس امامت در حوزه، شکلی نظام مند يافت.

بر پایه این گزارش، ضرورت توسعه تحقيقات با موضوع امامت و نيز احياي فرهنگ ولايت اهل بيت (ع) در بين نخبگان و توده هاي مردم ، سبب شد که ايده تأسيس مؤسسه اي جامع در اين عرصه مدنظر قرار گيرد.

خوشبختانه با تأييد نهادها و مسئولان محترم جمهوري اسلامي که گسترش و تقويت مذهب حقه جعفري را سرلوحه کار خويش دارند ، بنياد فرهنگي امامت تأسيس گرديد و به صورت رسمي کار خود را از سال 1387 آغاز کرد.

اين بنياد به صورت غير انتفاعي و با حمايت مادي و معنوي مراجع عظام و خيّرين علاقه مند اداره مي­ گردد و متناسب با ميزان امکانات ، به توسعه فعاليت هاي خود اقدام خواهد کرد.

این گزارش با اشاره به اهداف بنياد می افزاید: " طراحی و برگزاری دوره های آموزشی تخصصی با موضوع امامت"، "    انجام فعاليت های پژوهشی و انتشاراتی در موضوع امامت و حوزه های مرتبط"، " انتشار نشريه تخصصی امامت و نشريه های فرهنگي و اطلاع رساني در اين عرصه"، "حمايت از فعاليت های فرهنگی و تبليغی در محور امامت"، " برگزاری همايش ها و نشست هاي علمي و تخصصی در همين زمينه "، "پشتيبانی علمی از شخصيت های حقيقی و حقوقی و نيروهای مستعد در عرصه امامت" و... از جمله اهداف تاسیس این بنیاد فرهنگی می باشد.

این گزارش از بخش هایی از جمله معاونت آموزش و مرکز تخصصي امامت اهل بيت(ع معاونت پژوهش و مرکز تحقيقات امامت، معاونت فرهنگي و تبليغي، معاونت أمور دفاتر، معاونت منابع انساني و پشتيبانی، دفتر طرح و برنامه به عنوان بخش های اصلی این بنیاد یاد کرد.

17/313

 

ارسال نظر

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha