به گزارش خبرگزاری حوزه، حجت الاسلام والمسلمین علی اندلیب زاده، از اساتید حوزه علمیه قم، امروز 28 شهریور ماه در جشن ولادت حضرت معصومه(س) که در مسجد مجتمع آموزش عالی فقه(حجتیه) قم برگزار شد، با اشاره به واژه شعائر الهی، اظهار داشت: هر چیزی که انسان را به یاد خدا نزدیک کند، شعائر الهی نامیده می شود
وی افزود: اهمیت دادن به برخی از زمان ها و مکان ها از جمله شعائر الهی به شمار می رود، به همین جهت، حضور در مراسم هایی که یاد و ذکر اهل بیت(علیهم السلام) را در دل انسان متبلور می سازد، زنده نگهداشتن یاد و نام خدا محسوب می گردد.
حجت الاسلام والمسلمین اندلیب زاده حضور در مجالس گرامیداشت اهل بیت(علیهم السلام) را برکتی برای مردم دانسته و بیان کرد: خداوند متعال در روز قیامت، از این نعمت ها بازخواست می کند که چگونه شکرنعمت را انجام دادیم.
استاد حوزه علمیه قم، با اشاره به جلوه های شخصیت حضرت معصومه(س)، یادآور شد: حضرت معصومه(س)، تنها برای مردم ایران و شهر مقدس قم نعمت نیست، بلکه اسوه ای برای همه مسلمانان به شمار می آیند.
وی، برگزاری جشن تولد این بانوی بزگوار را مصداقی از شکر نعمت خدا دانست و خاطرنشان کرد: حضور در مراسم تکریم امامان معصوم و امام زادگان(علیهم السلام)، تعظیم شعائر دین و به نوعی شکرگزاری نعمت های الهی است.
حجت الاسلام والمسلمین اندلیب زاده، با اشاره به مقام حضرت معصومه(س) و اهمیت زیارت قبر این بانوی بزرگوار، ابراز داشت: بنا به روایتی از امام جواد(ع)، کسی که مزارمطهر این بانوی با کرامت را زیارت کند، بهشت بر او واجب می شود.
استاد حوزه علمیه قم با بیان این که میزان ارادت به حضرت معصومه(س) را باید از علما و عارفانی که به زیارت آن حضرت مشرف می شوند آموخت، اظهار داشت: طلابی که برای تحصیل علم و معرفت به قم آمده اند، توجه داشته باشند که بدون عنایت وجود پربرکت حضرت معصومه(س) به مراحل بالای علمی و اخلاقی نمی رسند.
نظر شما