به گزارش خبرگزاری حوزه، حجت الاسلام والمسلمین شهرستاني در دیداراستاندار قم، با تشریح عملكرد موسسه فرهنگي آل البيت ، غني تر ساختن فرهنگ مكتوبات اسلامي و تحقيق و نشر كتب مورد نياز حوزه هاي علميه در مباحثي چون حديث، فقه، اصول، تفسير و لغت را از اهداف و زمينه هاي كاري مهم اين موسسه برشمرد.
مدير موسسه فرهنگي آل البيت، با بيان اين كه ميراث گرانسنگ شيعه در طول تاريخ با تلاش مستمرّ و پيوسته عالمان وارسته، فقيهان روشن ضمير و بيدارگران زمان به وجود آمده است، افزود: با ايجاد كتابخانه هاي تخصصي، جمع آوري كتاب هاي مرجع به زبان هاي مختلف و راه اندازي شبكه هاي مجازي علوم اسلامي، به دنبال احيا و صيانت از اين ميراث ارزشمند هستيم.
وي به حضور فعال اين موسسه در عرصه هاي فرهنگي و اجتماعي اشاره و خاطرنشان كرد: موسسات عام المنفعه متعددي در بخش هاي فرهنگي، علمي، اموزشي و بهداشتي از سوي اين موسسه راه اندازي و پشتيباني مي شوند
بر اساس این گزارش استانداري قم، نیز در این دیدار با ارائه گزارشي از وضعيت پيشرفت و توسعه استان قم، اظهار كرد: توجه به عمران و آباداني قم به عنوان يك جهانشهر، خاستگاه انقلاب اسلامي و نقطه جوشان معارف اسلامي از جهات مختلف مهم و حائز اهميت است.
پیریایی با بيان اين كه قم بايد شايسته نام و آوازه بلند آن ساخته شود، حركت در چنين مسيري را هدف غايي و بزرگ همه مسولان و دلسوزان نظام دانست و تصريح كرد: با كمك و همراهي علما و بزرگان حوزه و ايجاد فضاي وفاق و همدلي ، به دنبال تحقق اين هدف بزرگ و مقدس خواهيم بود. بر اساس اعلام روابط عمومی استاداری قم،استاندار قم با اشاره به موقعيت ممتاز قم در عرصه هاي ملي و فرا ملي، لزوم توجه ويژه به توسعه اين خطه را يادآور شد و افزود: اجراي طرح هاي كليدي و محرك توسعه نظير آبرساني، فرودگاه، مونوريل و مترو، روند توسعه و عمران قم را شتاب خواهد داد.