سه‌شنبه ۲۶ دی ۱۳۹۱ - ۲۱:۳۸
قربانی جنگ نرم شهید نیست

تهاجم نرم بدون استفاده از ابزار جنگي است و يکي از شاخصه هاي آن اين است که قرباني جنگ نرم شهيد نيست بلکه ظرفيت جديدي است که در جهت توسعه جنگ نرم در خدمت جبهه دشمن قرار مي گيرد.

به گزارش سرویس استان‌های خبرگزاری حوزه، نماينده ولي فقيه در استان و امام جمعه بوشهر در اولین هم‌اندیشی طلاب مبلغه اعزامی به آموزش و پرورش استان بوشهر، با اشاره به مقام بالای تبليغ، از نگاه قرآن گفت: در برخي آيات قرآن اساسا فلسفه وجودي رسول خدا(ص) تبليغ ذکر شده است. تبليغ تنها وظيفه مردان معرفي نشده است، بلکه وظيفه هر شخصي چه زن و چه مرد اين است که از نظام و انقلاب دفاع کند.

حجت‌الاسلام‌ و المسلمین  صفایی بوشهری با بيان اينکه تاريخ اسلام هيچ گاه مثل زمان فعلی مورد تهاجم فرهنگي نبوده است ادامه داد: از 100 شاخص تهاجم فرهنگي که تنها 20 شاخص آن براي از بين بردن يک نظام کافي است، تاکنون 88 شاخص آن عليه نظام مقدس جمهوري اسلامي اعمال شده است.

حجت‌الاسلام‌ و المسلمین صفايي بوشهري از طلاب به عنوان افسران دفاع مقدس ياد کرد و گفت: در ايران بيشتر زنان مورد تهاجم قرار گرفته اند بنابراین خواهران طلبه بايد با حضور فعال در حوزه‌های آزاد‌اندیش بيشتر فعاليت کنند.

وي خاطرنشان کرد: آموزش و پرورش يکي از ظرفيت هاي بسيار خوب است که تا دور دست ها گسترش يافته و انتظار مي رود ما نیز همانند مولا و مقتداي‌مان حسين بن علي (ع) براي عمل به وظيفه و تکليف از جان خود بگذریم.

حجت‌الاسلام والمسلمین قندي معاون فرهنگي تربيتي حوزه‌هاي علميه خواهران سراسر کشور نيز در سخناني گفت: هر انساني در طول زمان بايد بداند که چگونه نسبت به حرکت هايي که در جامعه اطرافش ايجاد مي شود حساس بوده زيرکانه بتواند خودش را در اين مسير از هرگونه گزند و آسيبي محافظت کند.

وي با بيان اينکه دشمن سلطه‌گر که تمام اهتمامش براي سلطه بر کشورها و غارت آنها مي باشد، مي خواهد جامعه خود را حفظ کند، افزود: حدود 150 سال اين استعمارگرها از منابع مالي و ثروت کشورها به سمت جامعه خود سود بردند و اين جامعه ها را از نداري و فقر به سطحي که امروزه شاهد آن هستيم، رسانيدند اما از سال 2002 يا 2003 ميلادي به بعد دچار گرفتاريهاي اقتصادي شدند که اخيرا تنش هاي فراوانش را شاهد هستيم.

بر اساس گزارش روابط عمومی حوزه‌های علمیه خواهران رضايي مدير کل آموزش و پرورش استان بوشهر نیز در این نشست با اشاره به این‌که خداوند متعال در قرآن کريم پرورش را بر آموزش مقدم دانسته، گفت: بايستي خروجي هاي مدارس آموزش و پرورش جمهوري اسلامي از حيث پرورش، تربيت و اخلاق کاملا متفاوت با کشورهاي ديگر باشد.

وي در ادامه افزود: آموزش و پرورش مکمل تربيت است چرا که يک دانش آموز بخش کوچکي از وقت خود را در مدرسه مي گذراند اما بايد همين زمان کم هم به گونه اي برنامه ريزي شود تا خود دانش آموز عاملي براي اثرگذاري بر اطرافيانشان باشند.

 

 

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha