یکشنبه ۱ بهمن ۱۳۹۱ - ۰۵:۲۸
تقدیر معاون تهذیب حوزه از بیت آیت الله آقا مجتبی تهرانی(ره)

آیت الله آقا مجتبی تهرانی(ره) همان طور که در زمان حیات با اعمال و رفتار خود الگوی اخلاق عملی بودند، بعد از حیات نیز به همگان درس اخلاق مداری دادند و سفارش کردند دفترشان بعد از ارتحال ایشان برای همیشه تعطیل و به هیچ وجه وجوهات اخذ نشود.

حجت الاسلام والمسلمین هادی حسینخانی در گفت وگو با خبرگزاری حوزه با بیان مطلب فوق، گفت: آیت الله حاج آقا مجتبی تهرانی(ره) منشا برکات و خدمات زیادی  به حوزه های علمیه به خصوص حوزه علمیه تهران بود.

معاون تهذیب حوزه های علمیه ادامه داد: ایشان همان طور که در زمان حیات با اعمال و رفتار خود الگوی اخلاق عملی بودند، بعد از حیات نیز به همگان درس اخلاق مداری دادند و سفارش کردند دفترشان بعد از ارتحال ایشان برای همیشه تعطیل و به هیچ وجه وجوهات اخذ نگردد.

وی یادآورشد: دفتر آیت الله تهرانی(ره) در اطلاعیه ای اعلام کرد که این دفتر بعد از ارتحال ایشان، از گرفتن وجوهات خوداری می کند و متدینین می بایست در این زمینه به وظیفه شرعی خود عمل کنند که این کار ارزشمند و اخلاقی است و جای تقدیر دارد.

حجت الاسلام والمسلمین حسینخانی در ادامه با اشاره به تولید نرم افزارمجموعه دروس اخلاقی آیت الله تهرانی(ره)، بیان داشت: یکی از مطالباتی که مقام معظم رهبری از معاونت تهذیب حوزه دارند، انتشار درس اخلاق بزرگان حوزه است که به عنوان میراث ارزشمند می تواند در اختیار طلاب و اساتید حوزه قرر بگیرد.

معاون تهذیب حوزه های علمیه خاطرنشان کرد: این معاونت تاکنون اقدام به انتشار نرم افزارهای درس اخلاق بزرگان با عنوان« کیمیای وصال» و«خوشه های معرفت» نموده و چندین درس اخلاق از بزرگان نیز در دست انتشار است.

وی افزود: در این زمینه مجموعه ای از دروس اخلاق آیت الله تهرانی، با همکاری دفتر ایشان و مرکز کامپیوتری علوم اسلامی جمع آوری شده که مشتمل بر760 درس اخلاق در موضوعات مختلف  است و در قالب یک نرم افزار تولید می شود.

معاون تهذیب حوزه های علمیه با بیان این که این نرم افزار سیر کاملی از دروس اخلاق آیت الله تهرانی(ره) است  و تا مراسم چهلم ایشان آماده می شود، گفت: این نرم افزار که حاوی تصاویر آیت الله تهرانی(ره) می باشد، مباحث موضوع بندی شده و قابل استفاده برای همگان می باشد.

حجت الاسلام والمسلمین حسینخانی در پایان خاطرنشان کرد: نسخه دوم این نرم افزار به صورت متن و صوت تولید خواهد شد و علاقه مندان برای تهیه آن می توانند به دفتر معاونت تهذیب حوزه های علمیه و یا به مرکز تحقیقات  کامپیوتری علوم اسلامی مراجعه کنند.

 

اخبار مرتبط

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha