حجت الاسلام و المسلمین سیدجعفر موسوی نسب،در گفتگو با خبرنگار خبرگزاری حوزه در مشهد، در خصوص هر یک از این دورهها گفت: برگزاری دوره آموزشی بلند مدت معارف مهدویت در حوزه علمیه نیشابور در قالب 46 جلسه آموزشی – تبلیغی برای دانشجویان و طلاب حوزه علمیه نیشابور در حال برگزاری است.
وی هدف از برگزاری این دوره آموزش معارف ناب مهدویت و پرورش افرادی توانمند در زمینه مباحث مهدویت در شهرستان نیشابور عنوان کرد و افزود: با توجه به نیاز این شهرستان به کارشناسان متخصص و پاسخ گو به مسائل و شبهات و نیازهای روز مردم، بیش از 30 نفر از طلاب و دانشجویان در این دوره شرکت نموده و از اساتید بنیاد فرهنگی مهدی موعود خراسان رضوی بهرهمند میشوند.
مدیر بنیاد فرهنگی حضرت مهدی موعود(عج) شعبه خراسان رضوی با اشاره به 21 سرفصل مباحث این دوره گفت: دلایل عقلی نقلی امامت و مهدویت، مهدویت و مسائل جدید کلامی، جهانی سازی، شبهات مهدویت، فرقههای انحرافی، منجی در ادیان، ولایت فقیه، غرب و مهدویت، رجعت، آسیب شناسی مباحث مهدویت، امام مهدی در قرآن و روایات و.. از جمله موضوعات این طرح میباشد.
وی در ادامه به برگزاری آموزش معارف مهدویت در دانشگاه فردوسی اشاره کرد و افزود: 120 جلسه آموزشی معارف مهدویت برای دانشجویان دانشگاه فردوسی که دوره مقدماتی را گذارنده و با کسب امتیاز پذیرش به دوره تکمیلی راه یافته اند.
حجت الاسلام و المسلمین موسوی نسب در توضیح این دوره گفت: این دوره که با همکاری کانون مهدویت بسیج دانشجویی دانشگاه فردوسی باپشتیبانی نهاد رهبری برای بیش از 20 نفر از دانشجویان با هدف نهادینه کردن مباحث مهدویت در ذهن دانشجو و آشنایی بیشتر دانشجویان با سرفصلهای مهدوی برگزار میگردد.
وی همچنین از برگزاری دوره مقدماتی معارف مهدویت در دانشگاه غیرانتفاعی خیام مشهد خبر داد و افزود:این دوره آموزشی، تبلیغی برای بیش از 50 نفر از دانشجویان با هدف گسترش معارف ناب مهدویت آشنایی عمیق دانشجویان امام عصر(عج) و پاسخگویی به سؤالات و شبهات دانشجویان که قشر فعال وپویای جامعه هستند برگزار میشود.
مدیر بنیاد فرهنگی حضرتت مهدی موعود(عج) ادامه داد: در این دوره که با همکاری کانون مهدویت بسیج دانشجویی دانشگاه غیر انتفاعی خیام برگزار میگردد، دانشجویان طی 8 جلسه با مهمترین مباحث مهدویت آشنا میشوند.
وی با اشاره به ویژگیهای دورههای آموزشی معارف مهدویت در دانشگاهها و مدارس علمیه، افزود: تدریس و تبلیغ چهره به چهره، ایجاد فضایی مناسب بین استاد و دانشجو و طلبه جهت پاسخگوی به سؤالات و شبهات، استفاده از شیوههای نوین تدریس، آشنایی با کتب و انواع منابع موجود در زمینه معارف را از مهمترین این ویژگیها مهدویت عنوان کرد.
مدیر بنیاد فرهنگی حضرت مهدی موعود(عج) افزود: آشنایی با مسائل روز و مباحث مورد نیاز جامعه، ارائه کتاب به دانشجویان و طلاب به صورت تخصصی در موضوعات مهدوی،برگزاری امتحانات ارزیابی به صورت مستمر و پیاپی، انجام پژوهش و تحقیق واعطای گواهینامه پایان دوره از ویژ گیهای این دوره آموزشی است.
گفتنی است در سال تحصیلی 93 – 92 دورههای آموزش معارف مهدویت در دانشگاه ها و مدارس علمیه خراسان رضوی افزایش خواهد یافت.