به گزارش خبرگزاری حوزه،علی حسنوند این عناوین را شامل 404 هزار و 256 جلد کتاب دانست و افزود: این کتب مربوط به 110 کتابخانه از کتابخانههای مدارس علمیه خواهران کشور و کتابخانه مرکز مدیریت حوزههای علمیه خواهران است.
وی با اشاره به تعداد کتب و پایاننامههای کتابخانه مرکز مدیریت حوزههای علمیه خواهران که
اطلاعات آنها در این سامانه قرار گرفته است، افزود: در این پایگاه، اطلاعات هزار و 791 عنوان پایاننامه در یک هزار و 796 نسخه و 5هزار و 248 عنوان کتاب با حدود 8هزار نسخه مربوط به کتابخانه مرکز مدیریت حوزههای علمیه خواهران ارائه شده است.
مسئول امور کتابخانههای حوزههای علمیه خواهران اظهار داشت: اطلاعات کتابشناختی توصیفیـ تحلیلی این کتابها در سامانه جامع کتابداری حوزههای علمیه خواهران به نشانی اینترنتی lib.whc.ir در دسترس عموم قرار گرفته است.
وی با بیان اینکه نرمافزار ارائه شده در این پایگاه امکان جستجو در کتابخانههای مختلف مدارس علمیه خواهران را فراهم آورده است، افزود: در آینده سایر امکانات این سامانه از قبیل سامانه فایلهای چندرسانهای، ورود اطلاعات، امانتدهی، و سامانه پیامک فعال خواهد شد.
حسنوند از ارائه متن پایاننامههای مقطع سطح سه(کارشناسی ارشد) حوزههای علمیه خواهران در این پایگاه در آینده خبر داد و گفت: در حال حاضر اطلاعات تحقیقات برتر و پایاننامهها در این سامانه در دسترس است.
وی ادامه داد: در مرحله آینده تعداد کتابخانههایی که اطلاعات کتابهای آنها در سامانه جامع کتابداری حوزههای علمیه خواهران قرار میگیرد به 200 کتابخانه خواهد رسید.
بر اساس اعلام روابط عمومی حوزه علمیه خواهران حسنوند یادآور شد: به محض ورود منابع جدید به این سامانه، اطلاعات کتابشناختی موجود افزایش مییابد.