حجت الاسلام و المسلمین محسن غرویان در گفتگو با خبرگزاری حوزه با اشاره به مطلب فوق اظهار داشت: انسان نباید از فرصتی که در این ضیافت عظیم الهی نصیب او می شود، بی بهره شود و صرفا به امساک از خوردن و آشامیدن بسنده کند.
وی همچنین بر لزوم استفاده از ظرفیت های فراوان این ماه مبارک در راستای رشد معنوی واخلاقی فرد و جامعه تاکید کرد و افزود: بی شک فلسفه اصلی روزه داری در ماه مبارک رمضان تمرین برای مهار هوای نفس به منظور تقرب به سوی خدا و دست یابی به کمال و سعادت است .
این استاد حوزه و دانشگاه ، تقوا مداری و اخلاق گرایی را رهاوردی ماندگار برای روزه داران حقیقی ماه رمضان برشمرد و گفت: یکی از برکات و دستاوردهای بسیار مهم روزه در ماه رمضان، این است که روزه دار همواره سعی می کند تا خود را از دام ریا و هوای نفس رهایی دهد، لذا ریا و خود پسندی در روزه فرد مومن، جایی ندارد.
وی در ادامه با اشاره به کاهش محسوس بزهکاری ها و ناهنجاری های اجتماعی و اخلاقی در ماه رمضان ابراز داشت: به لطف الهی در این ماه مبارک، چنان فضای معنوی و آرامش بخشی بر جامعه حکمفرما می شود که حتی افراد بزهکار و ناهنجار نیز تا حدود زیادی دست از کارهای ناشایست برمی دارند.
حجت الاسلام و المسلمین غرویان خاطرنشان کرد: آنچه مهم است این که بکوشیم این فضا و حال و هوای مبارک و معنوی در ماه رمضان را در سایر ماه های سال نیز با خودسازی و تهذیب نفس تداوم ببخشیم و بدین سان جامعه ای بهتر، سالم تر و معنوی تر داشته باشیم.