دوشنبه ۲۶ آذر ۱۴۰۳ |۱۴ جمادی‌الثانی ۱۴۴۶ | Dec 16, 2024
کد خبر: 323404
۳۰ آبان ۱۳۹۲ - ۱۹:۵۲

یکی از طلاب و مبلغین مناطق محروم کشور با اشاره به فعالیت فرق و ادیان مختلف در مناطق محروم، بر لزوم حضور طلاب در این مناطق کشور تاکیدکرد.

حجت الاسلام حمید کریمی، مبلغ سازمان تبلیغات اسلامی استان اصفهان در گفتگو با خبرنگار خبرگزاری حوزه در اصفهان، با اشاره به این‌که وظیفه اصلی هر طلبه، تبلیغ دین است، گفت: امروز ضعف اطلاعات و فعالیت‌های دیگر فرق و ادیان در مناطق محروم کشور، به خوبی گویای وظیفه سنگین طلاب در عصر حاضر می باشد.

وی با بیان این‌که هدایت یک نفر به‌سمت دین، همچون زنده کردن جامعه است، با اشاره به فعالیت های تبلیغی خود در زمینه مذهب شیعه در نقاط مختلف کشور خاطر نشان ساخت: از سال 85 و پس از پشت سر گذاشتن پایه ششم حوزه علمیه همزمان با ادامه تحصیل، فعالیت های تبلیغی خود را در استان‌های مختلف کشور مانند ایلام، کهکیلویه و بویر احمد، اصفهان، چهارمحال و بختیاری و... آغاز کردم .

وی افزود: تبلیغ جزو برترین فعالیت‌های طلاب حوزه علمیه محسوب می‌شود، چراکه هر صنفی باید تاثیر کار خود را در جامعه به عینه مشاهده کند، در این زمینه هم تبلیغ، نمود کار طلبگی است.

این مبلغ مذهبی با اشاره به فرمایشی از پیامبر اکرم (ص) خطاب به امام علی (ع) که اگر یک نفر به‌دست تو هدایت شود، برتر از تابش خورشید بر زمین است، ابرازداشت: هدایت یک نفر همچون زنده کردن جامعه است، چرا که دنیای کنونی که به دنیای رسانه‌ها مشهور است، ابزار نفوذی دشمن مانند ماهواره حتی در نقاط محروم کشور نیز عرصه نفوذ خود را گسترده است.

وی ادامه داد: بنابراین اگر از تبلیغ در این نقاط غافل بمانیم، پس از مدتی اثری از اسلام باقی نمی‌ماند، چراکه ما روستاهایی در سطح کشور داریم که سال ها از نماز جماعت  و حضور حتی یک فرد روحانی محروم مانده اند.

 یک مسجد برای 200 روستا

حجت الاسلام کریمی بیان داشت: در یکی از سفرهای خود به یاسوج،  200 روستای استان کهگیلویه و بویر احمد، یک مسجد به شکل مشترک داشتند که دیدن این مسایل وظایف طلاب را سنگین‌تر می‌کند زیرا طلبه ای که سربازی امام زمان (عج) را قبول کرده است در واقع وظیفه اصلی خود را تبلیغ قرار داده است.

وی با بیان این‌که تبلیغ روش های مختلفی دارد، یادآورشد: بهترین روش تبلیغ، تبلیغ عملی است که طلاب باید به آن اهتمام داشته باشند.

این مبلغ سازمان تبلیغات اسلامی، با اشاره به این‌که طلبه‌ای که به امر تبلیغ اشتغال نورزد پس از مدتی احساس دل‌زدگی از تبلیغ را پیدا می کند، تصریح کرد: زمانی که یک طلبه با امر تبلیغ تاثیرآموخته های خود را در جامعه مشاهده کند بیش از گذشته به کسب معارف اهمیت داده و در عرصه تحصیل جدی‌تر می‌شود.

وی ادامه داد: مبلغان باید برای آموزش اصول دین به جوانان بیش از پیش اهتمام داشته باشند چرا که اگر دین جوانان را به صورت ریشه‌ای تقویت کنیم درباره آموزش احکام نیز مشکلی نخواهیم داشت.

حجت الاسلام کریمی در بخش پایانی سخنان خود تاکید کرد: از همه طلاب تقاضا دارم در حد امکان با وجود مشکلات و کمبود امکانات به امر تبلیغ در ایام تبلیغی بپردازند و زمینه‌های لازم برای رشد فعالیت‌های تبلیغی در سال های های بعد را با حضور خود در این مناطق، فراهم کنند.

ارسال نظر

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha