به گزارش خبرگزاری حوزه، الیویه مارتین در مراسم رونمایی از «آثار مرکز مطالعات تطبیقی اسلامی و حقوق بشر دوستانه» با اشاره به پیشتازی اسلام درمباحث حقوق بشر دوستانه گفت: قبل از آن که حقوق بشر دوستانه به عنوان یک سند حقوقی درعرصه بین الملل به رسمیت شناخته شود،دین اسلام، نظام حقوقی موثری برای حمایت از مظلومان غیر نظامیان زخمیان و اسیران تدوین کرده بود.
نماینده صلیب سرخ در ایران تاکید کرد: حقوق بینالملل بشر دوستانه ما حصل روندی است که در قرن نوزدهم میلادی آغاز شده و هدف آن حمایت از اشخاصی است که در مخاصمات مسلحانه شرکت نکرده است و به د نبال این است که ابزارها و روشهای جنگی که توسط طرفین درگیری مورد استفاده قرار میگیرند محدود کنند.
وی با تاکید بر ارتباط نزدیک صلیب سرخ با جهان اسلام خاطرنشان کرد: کمیته بینالمللی صلیب سرخ از بدو آغاز ماموریت بشردوستانهاش ارتباط نزدیک با جهان اسلام داشته است
الیویه مارتین خاطرنشان ساخت: کمیته بینالمللی صلیب سرخ به منظور ایجاد بستر مناسب برای درک متقابل و شناخت اصول بشردوستانه مشترک، گفتمانی را با نهادها و شخصیتهای برجسته اسلامی در سراسر جهان بنا نهاده است.
وی بیان داشت:اندیشمندان ایران، پژوهشها و مطالعات ژرفی در خصوص اسلام و حقوق بینالمللی بشردوستانه انجام داده اند که به چاپ رسیده که مورد توجه و تقدیر اندیشمندان سراسر جهان قرار گرفته است.